Vicces ötleteket tudnátok mondani baba nemének bejelentésére?
Az a helyzet hogy már 13 hetes vagyok, viszont 2x is azt mondták lány, erre ma kiderült a prena tesztből hogy fiú :) A párom svéd, éppen otthon van, tegnap ment haza és még nem tudtam neki elmondani mert nem volt jól az éjjel és pihen. Nem ilyen csöpögős romantikus dologra gondolok, a tesztet is együtt csináltuk nem volt meglepetés meg semmi csak gondoltam nem csak úgy leírom messengeren h mégis fiú, az olyan unalmas :D
Ráadásul mi végig azt éreztük hogy fiú, szóval nem lesz ő sem szomorú csak mire beleéltük magunkat hogy lány, pöcsöt növesztett a drágám :D
20as, én nem veszem fel ezeket a rémesen humoros kommenteket :)
Írtam hogy nem akarok semmi irtózatosan komolyat ,hisz a tesztet is együtt csináltuk,csak gondoltam az hogy csak annyit írok hogy megjött a prena és mégis fiú az olyan unalmas, mi szeretünk humorizálni, ezért gondoltam valami kis frappánsabb megfogalmazásra
Kérdező szerintem találd ki gyorsan a legjobbat, aztán hagyd itt ezt az alpári stílusú jó népet :) még ők vannak megbotránkozva amikor olyanokat írnak, hogy a haj égnek áll tőle :D
Az apáknak ilyenkor ez még nem olyan kézzelfogható… én amikor közöltem, hogy terhes vagyok, elment és örömében vett nekem egy olyan pulcsit amit pont télen már nem fogok tudni hordani :D nekik máshogy jár az agyuk ezek a téren.
Kedves 23as, el vagy kicsikét tévedve.
A páromnak fogalma NINCSEN arról hogy megjött az eredményem, mivel kedden vették le a vért és azt mondták 7 MUNKANAP. Engem hívtak fel ma hogy elkészült ilyen gyorsan, ő erről mégis honnan tudna svédországban?????
Ítélkezünk mielőtt tudnánk a helyzetet? Szép!
Kedves 25ös, köszönöm szépen és teljesen
igazad van, már bánom hogy feltettem egy ilyen egyszerű kérdést :)
Már látod, kihozták belőle azt is hogy mekkora szar a alak a párom hogy nem is érdekli a teszt eredménye :D
Áhh itt nem szabad kérdezni, mert a sok megszomorodott macskás néni válaszol.
Ha félsz a teherbeeséstől tuti terhes vagy, ha gyereket akarsz tuti nem vagy terhes, ha halvány a teszted el fogsz vetélni stb stb :D
A gyakori egy online pszichiátria.
Az a kedvencem, amikor a legapróbb konfliktusra azt írják válj el, mert pár sorból megállapították, hogy egy kalap szar a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!