Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem lehet háton aludni...

Miért nem lehet háton aludni terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Én háton szeretek aludni nagyon.Oldalt egyátalán nem tudok de probálkozok és ha sikerül is mindig arra ébredek este,hogy a hátamon fekszek.Miért nem lehet háton aludni?

Hogy jelezne a baba ha neki is kényelmetlen?

2021. okt. 10. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Lehet háton aludni. Ha elnyom egy eret a baba, akkor simán rosszul leszel, akkor se tudsz úgy maradni, ha akarsz. Én az ikrekkel lettem így rosszul a hosszas genetikai UH alatt. Nem lehet nem felismerni, ha nem jó. Ha neked nem rossz, akkor feküdj úgy.
2021. okt. 10. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Én pl szédültem háton...

Ha neked megy, akkor semmi akadája.

Egyébként azért, mert elnyomhat egy ideget a baba. De ez nem egyik polillanatról a másikra okoz bajt, szoval simán észreveszed, ha van valami.

2021. okt. 10. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én oldalt aludtam el de mikor valamire felébredtem mindig háton voltam 😂 úgyhogy elengedtem az aggódást...

Egyébként ahogy írták elnyomhat egy ideget a baba

2021. okt. 10. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne lehetne?
2021. okt. 10. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Úgy aludj, ahogy jól esik. Én pl oldalt szerettem aludni, de a baba jelzett, hogy valami nem jó, ilyenkor nagyon mozgolódott, meg én is furcsán éreztem magam, úgy éreztem most azonnal helyzetet kell változtatnom. Bízz magadban, és figyeld a tested, babád jelzéseit
2021. okt. 10. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
aludj ahogy kényelems,ameddig tudsz
2021. okt. 10. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Aludj ahogy jólesik, úgyis jelez a tested, ha valami nem okés a hátonfekvés alatt :)
2021. okt. 10. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!