Egyszerűen nem tudok háton aludni. Ti hogy álltatok át rá?
Figyelt kérdés
Bármilyen fáradt is vagyok, csak hason fekve tudok aludni, és tudom hogy ez nem jó a kisbabámnak, de tényleg nem megy. 10 hetes vagyok.2014. jan. 25. 08:28
1/9 anonim válasza:
Sehogy, hisz terhesen nem szabad haton aludni, mert amikor mar nagyobb a baba, akkor a nagy arteriat haton felve elnyomhatja es akkor nem jut verhez... Aludj inkabb oldalt.
2/9 anonim válasza:
De 10 hetesen még simán aludhatsz hason.
3/9 anonim válasza:
En majd' 17 hetes vagyok, es minden este olyen felig hason fekvo egyik labam felhuzva pozicioban alszom, csak ugy kenyelmes nekem. Most o a masodik babam, elsovel is majdnem szulesig igy aludtam el, ha a babamnak nem volt jo jelezte, mert ugy megrugott, hogy egybol elfordultam. Haton en is ugy tudom, hogy nem szabad aludni.
4/9 anonim válasza:
Aludj úgy, ahogy kényelmes, akár hason, akár háton. Ha a babának nem jó, Neked is kényelmetlen lesz. Én a terhesség végéig félig hason félig oldalt aludtam.
5/9 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ameddig tudsz, nyugodtan aludhatsz hason, inkább a háton fekvést nem javasolják, mint itt írta is az egyik kedves válaszoló előttem.
Szerintem a szopi párna egy nagyon jó találmány, ami erre is jó, hogy amikor már nagyobb a hasad, akkor is tök kényelmesen lehet vele aludni majdnem hason úgy, hogy az egyik lábadat átteszed rajta.
Én nagy hasznát vettem már a szülés előtt is, meg utána is, úgyhogy ha gondolod, szerezz be egyet, nekem legalábbis sokkal kényelmesebbé tette az alvást (én se nagyon tudok háton aludni).
6/9 anonim válasza:
Hason en addig aludtam, amig kenyelmes volt. Es az nem 10 hetesen volt ;) Szoval raersz meg mashogy aludni. Es en utana is oldalt aludta, felhuzva a labat. Ha kenyelmetlen lesz kesobb...mikor mar 30 heten is tul leszel, akkor tudsz meg parnat tenni a labad ala. Vagy szopiparnat.
7/9 anonim válasza:
Kb félidőig hason aludtam, a babó nem rugdalt, hogy rossz lenne neki, mert hidd el, ha nyomnád, szólna, hogy hééé szállj már le rólam :D Utána oldalt, félig hason szopipárnával és hanyatt aludtam. Hanyatt egyébként terhességem előtt sosem tudtam aludni. Most vagyok 37 hetes, oldalt aludni nagyon max. 2 órát tudok, mert utána arra kelek, hogy a lábam zsibbad és fáj, akkor fordulás a másik oldalra, de a visszaalvás már nehezen megy. Néha reggel arra kelek, hogy hanyatt vagyok. Szerintem bárhogy is alszik az ember, ha az a babának nem jó, jelezni fog. 10 hetesen meg simán alhatsz még hason, hiszen annyira pici a baba, és nagy valószínűséggel még a pocakod sem nő, hogy meg sem érzi, hogy hason vagy.
8/9 anonim válasza:
Én 33 hetes vagyok mai napig alszom ilyen félig hason oldalt pózban kipárnázva. Háton is aludtam de az már egy pár hete nem megy. Érezni fogod mi jo mi nem.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2014. jan. 27. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!