Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyszerűen nem tudok háton...

Egyszerűen nem tudok háton aludni. Ti hogy álltatok át rá?

Figyelt kérdés
Bármilyen fáradt is vagyok, csak hason fekve tudok aludni, és tudom hogy ez nem jó a kisbabámnak, de tényleg nem megy. 10 hetes vagyok.

2014. jan. 25. 08:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Sehogy, hisz terhesen nem szabad haton aludni, mert amikor mar nagyobb a baba, akkor a nagy arteriat haton felve elnyomhatja es akkor nem jut verhez... Aludj inkabb oldalt.
2014. jan. 25. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:
De 10 hetesen még simán aludhatsz hason.
2014. jan. 25. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
En majd' 17 hetes vagyok, es minden este olyen felig hason fekvo egyik labam felhuzva pozicioban alszom, csak ugy kenyelmes nekem. Most o a masodik babam, elsovel is majdnem szulesig igy aludtam el, ha a babamnak nem volt jo jelezte, mert ugy megrugott, hogy egybol elfordultam. Haton en is ugy tudom, hogy nem szabad aludni.
2014. jan. 25. 09:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Aludj úgy, ahogy kényelmes, akár hason, akár háton. Ha a babának nem jó, Neked is kényelmetlen lesz. Én a terhesség végéig félig hason félig oldalt aludtam.
2014. jan. 25. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ameddig tudsz, nyugodtan aludhatsz hason, inkább a háton fekvést nem javasolják, mint itt írta is az egyik kedves válaszoló előttem.

Szerintem a szopi párna egy nagyon jó találmány, ami erre is jó, hogy amikor már nagyobb a hasad, akkor is tök kényelmesen lehet vele aludni majdnem hason úgy, hogy az egyik lábadat átteszed rajta.

Én nagy hasznát vettem már a szülés előtt is, meg utána is, úgyhogy ha gondolod, szerezz be egyet, nekem legalábbis sokkal kényelmesebbé tette az alvást (én se nagyon tudok háton aludni).

2014. jan. 25. 09:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Hason en addig aludtam, amig kenyelmes volt. Es az nem 10 hetesen volt ;) Szoval raersz meg mashogy aludni. Es en utana is oldalt aludta, felhuzva a labat. Ha kenyelmetlen lesz kesobb...mikor mar 30 heten is tul leszel, akkor tudsz meg parnat tenni a labad ala. Vagy szopiparnat.
2014. jan. 25. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Kb félidőig hason aludtam, a babó nem rugdalt, hogy rossz lenne neki, mert hidd el, ha nyomnád, szólna, hogy hééé szállj már le rólam :D Utána oldalt, félig hason szopipárnával és hanyatt aludtam. Hanyatt egyébként terhességem előtt sosem tudtam aludni. Most vagyok 37 hetes, oldalt aludni nagyon max. 2 órát tudok, mert utána arra kelek, hogy a lábam zsibbad és fáj, akkor fordulás a másik oldalra, de a visszaalvás már nehezen megy. Néha reggel arra kelek, hogy hanyatt vagyok. Szerintem bárhogy is alszik az ember, ha az a babának nem jó, jelezni fog. 10 hetesen meg simán alhatsz még hason, hiszen annyira pici a baba, és nagy valószínűséggel még a pocakod sem nő, hogy meg sem érzi, hogy hason vagy.
2014. jan. 25. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 33 hetes vagyok mai napig alszom ilyen félig hason oldalt pózban kipárnázva. Háton is aludtam de az már egy pár hete nem megy. Érezni fogod mi jo mi nem.
2014. jan. 26. 09:52
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2014. jan. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!