Ma pozitívat teszteltem mindkét tesztem az lett.☺️ Szeretném a páromnak is elmondani de nem átlag módon. Tippeket kérnék ki hogy mondaná el vagy mondta el?😊
nem ertem miert szoljatok le, ha valaki ezt kulonlegesse szeretne tenni
ha engem nem anyam lokdos izgatottan a wc-be tesztelni a parom elott, en is valami szebb, meghidtebb modjat valasztottam volna a kozlesnek
nem feltetlenul kell vagy akar mindenki mindent a vilaghalon megosztani, akarmilyen hihetetlen
csak szeppe, kulonlegesse szeretne tenni ezt a bensoseges es csodas pillanatot a parjaval, hogy erre is szepen tudjanak majd emlekezni
a kerdesre valaszolva meg:
tenyleg jo otlet lenne rakeresni otletekre peldaul printeresten vagy youtubeon, millionyi otletbol tudsz valogatni vagy egy sajatot osszeollozni beloluk
en ugy terveztem, hogy a tesztrol egy fotot keszitek, es masnap volt a parom szuletesnapja, a tortat uvegtalra szerettem volna tenni, es ala a kepet, igy ahogy fogy a torta, meglatta volna a tesztrol a kepet, csak sajnos az anyosa lelotte a meglepetest ido elott😀 most 32 hetes vagyok, persze erre is nevetve emlekszem vissza, de jobb lett volna ezt valahogy ugy a tudtara adni, hogy az szebb pillanat legyen.
Apamnak sikerult csak kulonlegesebben a tudtara hozni, neki is a szulinapjan sutottuk el, egy “boldog szulinapot nagypapa” kepeslapot kapott, most fog nagypapava valni egyebkent, elso unokaja lesz, es szamitani sem szamitott ra, oriasi volt a meglepetes es az orom, es azota is nagyon lelkesen varja az unokat
Előző vagyok
Kérdező, ha már mindenáron amcsi módra szeretnéd ezt intézni, akkor legalább várd meg az első vizsgálatot, vagy a 12. heti genetikai eredményét
Sziasztok, szerintetek ha a nemvárt napján ilyen a tesztem delutani pisibol, akkor elmondjam már a páromnak?:)
11-es vagyok
12-es, ne mondd màr, hogy te a párodnak/férjednek is csak 12hét után adnád a tudtára. Más is a pozitív teszttel szalad a másik feléhez, hiszen rá is tartozik a dolog, az, hogy én a szülinapján szerettem volna vele ezt a jóhírt közölni, hát bocsi, így jött ki a lépés, hogy késés utánra esett a szülinapja😀 Na meg ez nem egy olyan dolog, amit sokáig lehetne titkolni, vagy magadban tartani, hiszen az esetek nagy részében az első trimeszterben fellépő tünetek lebuktatnak. Ha nem a hányás akkor a hangulatingadozás, vagy a folytonos fáradtság, vagy csak feltűnik a párodnak, hogy sose jön meg😀
illetve a kérdező kérdése arra irányult, hogy ki hogyan tette/tennè ezt meg, nem azt, hogy kinek mi a véleménye arról, ha valaki a hagyományostól eltérően szeretné intézni, de itt a kommentek nagy része nem hogy nem segítő szándékú, de még rosszindulatú, okoskodó, leszóló.
Kérdező, mi lett a vége, hogyan árultad el a leendő apukának?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!