Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma pozitívat teszteltem...

Demóna kérdése:

Ma pozitívat teszteltem mindkét tesztem az lett.☺️ Szeretném a páromnak is elmondani de nem átlag módon. Tippeket kérnék ki hogy mondaná el vagy mondta el?😊

Figyelt kérdés

2021. okt. 9. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

nem ertem miert szoljatok le, ha valaki ezt kulonlegesse szeretne tenni

ha engem nem anyam lokdos izgatottan a wc-be tesztelni a parom elott, en is valami szebb, meghidtebb modjat valasztottam volna a kozlesnek

nem feltetlenul kell vagy akar mindenki mindent a vilaghalon megosztani, akarmilyen hihetetlen

csak szeppe, kulonlegesse szeretne tenni ezt a bensoseges es csodas pillanatot a parjaval, hogy erre is szepen tudjanak majd emlekezni

a kerdesre valaszolva meg:

tenyleg jo otlet lenne rakeresni otletekre peldaul printeresten vagy youtubeon, millionyi otletbol tudsz valogatni vagy egy sajatot osszeollozni beloluk

en ugy terveztem, hogy a tesztrol egy fotot keszitek, es masnap volt a parom szuletesnapja, a tortat uvegtalra szerettem volna tenni, es ala a kepet, igy ahogy fogy a torta, meglatta volna a tesztrol a kepet, csak sajnos az anyosa lelotte a meglepetest ido elott😀 most 32 hetes vagyok, persze erre is nevetve emlekszem vissza, de jobb lett volna ezt valahogy ugy a tudtara adni, hogy az szebb pillanat legyen.

Apamnak sikerult csak kulonlegesebben a tudtara hozni, neki is a szulinapjan sutottuk el, egy “boldog szulinapot nagypapa” kepeslapot kapott, most fog nagypapava valni egyebkent, elso unokaja lesz, es szamitani sem szamitott ra, oriasi volt a meglepetes es az orom, es azota is nagyon lelkesen varja az unokat

2021. okt. 10. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
11-es,és mit tettél volna, ha az első vizsgálaton kiderül, hogy nincs szívhang, az embrió nem fejlődött tovább és műteni kell? Attól fogva a férjed születésnapja mindig erre emlékeztetett volna, hogy akkor adtad tudtára a családnak az elvetélt gyereket...
2021. okt. 10. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Előző vagyok

Kérdező, ha már mindenáron amcsi módra szeretnéd ezt intézni, akkor legalább várd meg az első vizsgálatot, vagy a 12. heti genetikai eredményét

2021. okt. 10. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

Sziasztok, szerintetek ha a nemvárt napján ilyen a tesztem delutani pisibol, akkor elmondjam már a páromnak?:)

2021. okt. 28. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:

11-es vagyok

12-es, ne mondd màr, hogy te a párodnak/férjednek is csak 12hét után adnád a tudtára. Más is a pozitív teszttel szalad a másik feléhez, hiszen rá is tartozik a dolog, az, hogy én a szülinapján szerettem volna vele ezt a jóhírt közölni, hát bocsi, így jött ki a lépés, hogy késés utánra esett a szülinapja😀 Na meg ez nem egy olyan dolog, amit sokáig lehetne titkolni, vagy magadban tartani, hiszen az esetek nagy részében az első trimeszterben fellépő tünetek lebuktatnak. Ha nem a hányás akkor a hangulatingadozás, vagy a folytonos fáradtság, vagy csak feltűnik a párodnak, hogy sose jön meg😀

illetve a kérdező kérdése arra irányult, hogy ki hogyan tette/tennè ezt meg, nem azt, hogy kinek mi a véleménye arról, ha valaki a hagyományostól eltérően szeretné intézni, de itt a kommentek nagy része nem hogy nem segítő szándékú, de még rosszindulatú, okoskodó, leszóló.

Kérdező, mi lett a vége, hogyan árultad el a leendő apukának?😊

2021. okt. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!