Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes lehetek? Március...

Hány hetes lehetek? Március 24. én volt meg utoljára átlag 30naposak a ciklusaim, de volt hogy 33 napra jött meg.

Figyelt kérdés
Április 22-én teszteltem először pozitívat igaz halvány volt de egyértelmű. Május 12. én voltam orvosnál Crl: 5mm terhesség becsült ideje:6hét 1 nap. Ez mennyire normális, hogy ekkora eltérés van. Szívhang volt már. Nem tudom így eldönteni hogy 7 vagy 8 hetes leszek-e most.
2017. máj. 17. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
52%
Utolso menstruacio elso napjatol szamold meg a heteket + napokat, ez nagyon egyszeru.
2017. máj. 17. 11:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Az utolsó mensi első napjától az idáig eltelt hetek száma :) Pénteken leszel 8hetes.Utána ugy számolunk higy pl hétfőn már 8+3 ( a 8-as a heteket jelöli,a 3-as a napokat) vagyis 8hetes 3 napos :) ma vagy 7+5
2017. máj. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!