32hetes ultrahangon a BPD 91mm.az orvos nem mondta hogy baj lenne de en megis aggodom mert neten azt olvastam 81mm az atlag..valakinek valamilyen tapasztalata?
2. Fiamnál, Nekem 39 hetes uh-n mértek ekkorát 2 nap múlva született a fiam 36 cm fej körfogattal.
Nem lehet hogy elmérték?
Amugy első fiam nál 86mm bpd-vel születt. 34 cm fej körfogattal.
Szerintem nem mindig lehet adni ezekre a mérésekre.
Nekem 2x saccoltak rosszul
Lanyomat 3 kgra becsultek.3005 gr lett
Fiamat 3 kgra, 3800 lett
Masik fiamat korhaz 3 kg, magan 3,5
3300 gr lett. Osszehasonlitottam a ket fiu meresi eredmenyeit, az alapjan a kisebbik fiamnak szinten 3800 gr korul kellett volna lennie.
A fejkorfogata 34 cm volt.
A nagyobbnak 36, megis kisebbet mertek mint a kicsinek.
Hat nem tudom mit gondoljak komolyan. Mondtam az orvosnak hany hetes vagyok es a mert ertekek alapjan nem mondott semmit nem is saccolta be a kg sem. Nem mondta azt sem hogy nagy a feje vagy valami
Gondoltam ra hogy lehet az aszisztens irta felre? Mert mikozbe diktalta a meretet a no massal beszelt es a vegen meg kerdezte tole az orvos meg van minden?? Azt mondta igen.. en annyira nem emlekszem mit mondott az orvos a meretekre mert annyira orultem hogy lattam a babat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!