Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megy a férjetek/párotok...

Megy a férjetek/párotok minden vizsgálatra veletek a terhességetek alatt?

Figyelt kérdés
Ha igen, mire igen, illetve mire nem kísér el?
2021. okt. 6. 17:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14%
Covid alatt voltam terhes, így is jött velem. Irattam a nődokimmal egy papírt, hogy bejöhessen velem mindenhova. Így még vérvételre is velem várakozott😄
2021. okt. 6. 17:34
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Igen, ahova csak jöhetett, el is jött.
2021. okt. 6. 17:35
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

Mármint milyen vizsgálatokra gondolsz? Vérvételre, cukorterhelésre, ilyenekre nem jött, nem is láttuk volna értelmét.

A genetikai UH-kra jött volna be, de Covid miatt nem lehetett, csak az elsőre. Az magánban volt, 3D felvétellel, nagy élmény volt neki :)

2021. okt. 6. 17:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyerekünknél minden uh-on és nst-n bent volt. A másodikkal a covid első hulláma alatt voltam terhes, itt a 12. hetes uh-on volt bent az Istenhegyin (még pont a korlátozások előtt) és 28 hetesen magán babamozin.
2021. okt. 6. 18:05
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
12. Heti genetikaira jött, magánba, meg 27. Héten 4d-re, a többire nem is jöhetett volna covid miatt, nem is lett volna értelme és munka miatt nem is tudott volna.
2021. okt. 6. 18:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Mi még csak várjuk a babát, legtöbb UH hátravan, a 12.heti genetikain volt magánban, illetve ha épp ráér akkor elkísér terhesgondozásra és ő is bejön, megnézi UH-n a babát. A 18-20.heti genetikai lesz a következő, úgy jött ki, oda nem tud jönni munka miatt, de igazából én nem csinálok belőle ügyet. Majd a babamozin nyilván ott lesz. Azon vizsgálatok, ahol pedig csak engem néznek pl.vérvétel, feleslegesnek tartom, hogy ott legyen.
2021. okt. 6. 18:50
 17/25 anonim ***** válasza:
62%
Engem max elkísér, vagy elvisz ha messzebbre kell menni, de a covid miatt nem engedik be sehova. Még a magán 12. heti genetikai UH-ra sem lehetett bejönni májusban, sima rendelésnél pedig még a váróba sem kísérhet be.
2021. okt. 6. 21:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nagylány vagyok, megoldom, plusz munkaidőben van csomó minden, engem nyilván elengednek. Nagy uh-ra az utolsóra tudott jönni. És bent volt a szülésen.
2021. okt. 6. 21:48
 19/25 anonim ***** válasza:
apa függő,koronavirus helyzet függő
2021. okt. 6. 22:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Tavaly majustol decemberig jartam allami terhesgondozasra. Gondolom,hogy bejohetett volna varoig,csak virus miatt ez nem volt lehetseges. Ugyhogy az elso 2 alkalommal epuleten kivul vart meg,mert gyenge voltam a remgeteg hanyastol,kellett hogy elkiserjen. Ezen kivul a 3 "nagy" uh-ra jott be,mivel azokat fizetosbe csinaltuk. Illetve persze a szulesen is ott volt.
2021. okt. 6. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!