Megy a férjetek/párotok minden vizsgálatra veletek a terhességetek alatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, mire igen, illetve mire nem kísér el?2021. okt. 6. 17:07
1/25 anonim 

válasza:

Covid előtt szültem, a három ultrahangra jött el, én nem is voltam orvosnál mondjuk köztük.
2/25 anonim 

válasza:

Nem jött semmire sosem. Egyikünk sem érezte úgy, hogy neki ott a "helye". 2 és fél éves a fiunk, 1 hetes a lányunk.
3/25 anonim 

válasza:

Ultrahangra jött, mindkét terhességemnél, vérvételre, ctg-re nem
4/25 anonim 

válasza:

Vérvételen kívül általában jött mindenre, hogy ő is lássa az UH-ot.
5/25 anonim 

válasza:

Persze hogy nem. A legtöbb vizsgálat munkaidőben volt és elég gyakran kellett menni.
Első gyereknél 2 ultrahangon volt, második gyereknél 1 uh-n.
6/25 anonim 

válasza:

Genetikai ultrahangokra és terhesgondozásra, mert ott is mindig megnézzük UH-n a babát. Ezekre szeretne is jönni.
Más vizsgálaton fölösleges ott lennie.
7/25 anonim 

válasza:

Természetesen.. Minden vizsgálatnál, ultrahangon mellettem volt. Együtt izgultunk, együtt varakoztunk. Ez annyira természetes volt, fel sem merült sosem, hogy ne jöjjön. Nem napi 8 órás munkája van,rendőr. De ha nem úgy esett is megoldotta mindig, ott akart lenni. Szulesnel is bent volt. Csodás közös élmény volt minden, ahogy siettem ki uhrol és már mondtam is neki, vagy együtt voltunk bent és egymás kezét fogva tudtuk meg a nemét pl a babának. Szerintem ezek kihagyhatatlan élmények.
8/25 anonim 

válasza:

Covid volt akkor, az első uhra jöhetett be, semmi másra. De laborba vagy épp védőnőhöz nem is akart volna.
9/25 anonim 

válasza:

Szintén covid miatt nem jöhetett az elején, csak a nagy uh-kra. A vége felé már talán jöhetett volna, de azért, hogy pár percig nézi az orvos uh-n, még ő maga is úgy érezte, hogy felesleges.
10/25 anonim 

válasza:

Első gyerek covid előtt született, mégsem jöhetett be egy vizsgálatra sem, csak magánba 4d uh-ra. Második gyereknél már arra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!