Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Természetes összetételű...

Természetes összetételű kismama vitamint ismertek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

10

Nem is kell megenni több kilot.

Az étrenkiegészítő arra való, hogy tömd a gyártó zsebét. Mint mikor 1000mg c vitamint ajánlanak naponta...

2021. okt. 6. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
8as,hogy a fenébe lett volna elég? Nem hiába volt régen az ember maximális élettartama 30 év.
2021. okt. 6. 17:10
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha elég a bevitt táplálék, akkor hogy lehet, hogy a vashiányomat nem volt képes megszüntetni a táplalkozás? Pedig elhihetitek, hogy rengeteg vastartalmú kaját ettem. Konkrétan még inni is spenótot turmixoltam. SEMMIT nem javult a vasszintem. Rágótabletta egy hónap alatt helyrehozta. Na,terhesség alatt kb ugyanilyen szintű utánpótlásra van szüksége a szervezetnek. Hmm érdekes, pedig régen sem szedtek vasat. :)
2021. okt. 6. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:

11. Te is nagyon értesz hozzá...

Még Szent-Györgyi Albert mondta hogy a c-vitaminnak olyan alapnak kellene lennie a polcon, mint a cukornak meg a lisztnek.

2021. okt. 7. 06:11
 15/17 anonim ***** válasza:
42%

14

Igen, olvass utána mennyit hasznosít egyszerre a szervezet, és mennyi távozik vizelettel.

Én tanultam erről, élelmiszerrel dolgozom. De tőlem aztán szedhetsz 10.000mg ot is naponta.

2021. okt. 7. 06:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy annyit szedek? Ki beszélt bárki arról hogy 1000 mg-ot kell szedni? Azt mondtam hogy alap kellene hogy legyen az emberek háztartásában. Szövegértelmezési gondok.
2021. okt. 7. 08:31
 17/17 anonim ***** válasza:
44%
Akkor ne használjatok porszívót, mosógépet, mikrót stb mert régen sem használtak. Nem mellesleg a gyártók a profitra mennek csak... 😉 ( Rz az irónia azt akarta jelenteni, hogy nyilvánvalóan a profit a cél mindenkinek, hiszen minek csinálná. De attól még lehet jó és hasznos.)
2021. okt. 7. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!