Ennyi idő alatt már terhes is lehetek? Részletek lent!
A férjemmel friss házasok vagyunk, szeretnénk gyermeket vállalni. Kezdők vagyunk, ezért izgulok ennyire! :)
Augusztusban kimaradt a menzeszem, elmentem orvoshoz aki azt mondta, hogy életvitel váltás okozta stressz miatt (munkahely) maradhatott ki, de ne aggódjak rendben vagyok, 2 héten belül meg fog jönni… ez a két hét most járt le. Még aznap, mikor orvosnál voltam, együtt voltunk a párommal védekezés nélkül. A menzeszem azóta sem jött meg, viszont a mellem elkezdett fájni, de teljesen máshogy mint a megszokott. Most leginkább a mellbimbóim érzékenyek, sőt, fájnak, de nem a megszokott módon. Ez miatt csináltam két terhességi tesztet tegnap, mind a kettőn alig látható, halvány pozitív. Pár nap múlva persze újra csinálok majd, de nagyon türelmetlen vagyok! :) Lehetséges, hogy teherbe estem?
Legközelebb 25.-én megyek orvoshoz, addigra kaptam időpontot.
Mit gondoltok, valós dologban reménykedem? :)
Válaszotokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!