Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap reggel voltam streptoco...

Tegnap reggel voltam streptococcus, azaz gbs szűrésen 35. hèten vagyok. Ma az ambuláns lapom a fődiagnózishoz csak annyit írtak, veszélyeztetett terhes. Most kell várnom mèg várnom az eredményre? Se pozi vagy negativ nincs rajta. Mi most a teendőm?

Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vslószínűleg ez egy automatikusan berakott BNO kód, semmi jelentősége nincs. Kell pár nap a tenyésztésre, szerintem csütörtök-péntek fele várhatod az eredményt, nálunk pl. felteszik eeszt-be.
2021. okt. 5. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
A tenyesztes kb egy het….
2021. okt. 5. 10:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Eeszt-n nèztem, tehàt akkor még vàrni kel az eredményt, nem egyből pánikolni. Köszönöm :)
2021. okt. 5. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
nem lesz baj,igen kell 1 időt várni eredmányekre
2021. okt. 5. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
En is hasonloan jartam. Mi lrtt? Tenyleg veszélyeztettet vagy??
2021. okt. 27. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Később jött meg az eredmény, az negativ lett szerencsére, tènyleg csak várni kellett kicsit :)
2021. okt. 28. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!