Pozitív lett a streptococcus szűrésem, mire számíthatok?
A sterpptococcusnak több fajtája is van. Azt lehet tudni, hogy neked milyen van? Mert van pl olyan strepptococcus baktérium is ami jótékony hatású. De van olyan is ami tüdő gyulladást agyhártya gyulladást okoz.
Egy bizonyos Strepptococcus baktérium el tud szaporodni sebekben is. Ez a húsevő baktérium. Ennek következménye akár végtagvesztés is lehet.
Az nem derült ki a szűrésen hogy neked milyen típusú van?
S. Agalactiae.
Ahogy írtam, azzal tisztában vagyok, h fogok kapni antibiotikumot, bár én azt olvastam, csak szüléskor,terhesség alatt már nem. Hát nagyon örülök neki, semmilyen panaszom nincs... Nagyon elkeserít, hogy a babám esetleg emiatt hasfájós lesz vagy valami, úgyhogy kérném olyanok szóljanak hozzá, akik szintén pozitívak voltak és van ezzel kapcsolatosan tapasztalatuk.
Szülès alatt vènásan kaptam kèt adag antibiotikumot.A baba nem kapta el, nekem sem lett semmi bajom.A negyedik napon hazajöttünk.
Egy 6 hónapos csupa mosoly kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!