Kenetvètel utàn vèrzès?
Figyelt kérdés
Ma voltam a 34 hetes ultrahang vizsgàlaton a doki vett kenetet ami nagyon fàjdalmas volt ès azòta is fàj ha pisilek. Dèlutàn èszre vettem h vères egy kicsit a tisztasàgi betètem aztàn a wc papir is ahogy megtöröltem magam azòta is van , nem sok de làthatò. A mèhszàj zàrt volt ma es nincs megrövidülve de mègis aggòdom . Ez normàlis vagy ha nem mùlik menyek el holnap ügyeletre?2021. márc. 15. 21:08
1/4 anonim válasza:
Normális, az orvosnak ezt mondania kellett volna.
2/4 anonim válasza:
Hát nekem nem fájt egyszer se, szinte nem is éreztem,utána se fájt. Max egy kis barnázás volt utána
3/4 anonim válasza:
Az elsővel nekem is ez volt, iszonyú durva dokihoz kerültem aznap. A kicsikkel meg se éreztem, ott normális orvosok vizsgáltak.
A nagynál sem volt semmi gond egyébként, csak aznap fájdogált meg maszatoltam kicsit.
4/4 anonim válasza:
Én minden kenetvétel után vérzek. Azt mondta a dokim, hogy normális, kicsit vérzékenyebb a méhnyak, de ezzel nincs semmi gond. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!