Izomláz szerű fájdalom a hólyag környékén és deréktájon mi lehet?
Izomláz szerű fájdalmat érzek a hólyagom környékén, illetve kisugárzik a derekamba is. Ha ülök vagy fekszek és felállok, ki akarok egyenesedni akkor pedig nyilallik, hasogat, mintha késsel szúrkálnának az alhasamnál és oldalt is. Korábban volt hasonló hasogató érzésem, de az inkább pisilés után és akkor azt mondta a nőgyógyász, hogy valószínűleg nyúlnak a szalagok és attól.
Múlt héten voltam vizeletvizsgálaton akkor minden rendben volt, de akkor még nem éreztem ilyet. A vizeletem is ugyanolyan, mint máskor, nem csíp, nem bűzös.
Tegnap voltam nőgyógyásznál, ott is mindent rendben talált, neki nem említettem ezt a fájdalmat, mert vasárnap volt csak egy kevés ideig és utána nem. Most viszont tegnap délután óta hol előjön, hol elmúlik.
Vagy lehet csak nyúlnak a szalagok és attól?
Később majd felhívom a védőnőmet és beszélek vele ezzel kapcsolatban, addig viszont szeretnék kicsit utánajárni, hogy volt-e valakinek hasonló.
Ma vagyok 17 hetes terhes a baba mocorog, azt érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!