Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hirtelen nyilaló fájdalom...

Hirtelen nyilaló fájdalom deréktájon mikor pisilni kell?

Figyelt kérdés
Sziasztok, anyukámnak (55) hirtelen nyilaló fájdalma van elsőnek jobb oldalt utánna rá kb 2 hétre baloldalt és rá kb 2-3 hétre megint jobb oldalt és mindig amikor pisilni készült (azthiszem a másodikra nemnagyon emlékszem) volt korházba tiszta a vizelete, gondoltunk már idegbecsípődésre hát szerintünk mostmár nem az, gondoltunk vese gondokra de azse lehet szerintünk hisz tiszta a vizelete.. Tippek?
2013. márc. 15. 19:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ilyen problémát okozhat,ha vesekő,homok ürül. Ha a kő kicsi nem akad el a húgyvezetékben,de az "útja" fájdalmas lehet.Azért nincs semmi a vizeletében,mert ki is pisili rögtön.Ha nem akad el a kórokozók sem szaporodnak fel, így gyulladást sem csinál.Tehát tiszta a vizelete.
2013. márc. 15. 19:53
 2/19 A kérdező kommentje:
Ha az ágyban fekszik akkor jobban érzi magát.. de onnan most probált felkelni de csak az ülésik birt eljutni, az állás már nemment mert most a jobb oldalába nyilalt bele.
2013. márc. 15. 20:01
 3/19 anonim ***** válasza:
A dereka melyik része fáj? Egészen fent a bordák alatt,v. lejjebb? Kisugárzik a fájdalom valahová?
2013. márc. 15. 20:05
 4/19 A kérdező kommentje:
"Bordák alatt vagy lejjeb?" aztmondja lejjebb "kisugárzik-e valahova?" a derekába.
2013. márc. 15. 20:07
 5/19 A kérdező kommentje:
na sikerült pisilnia. vittem neki tálat meg poharat. mondta hogy mozgásra nyilal, megkérdeztem most tőle hogy fáj-e aztmondta most nem.
2013. márc. 15. 20:17
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha most ennyire erős fájdalmai vannak,és pisilnie sem sikerül hívjatok orvost! Vesegörcsnek tűnik.
2013. márc. 15. 20:19
 7/19 A kérdező kommentje:
mondtam neki a vesehomokot, kérdezi hogy az így mozgásra bele tud nyilalni szurkálni?
2013. márc. 15. 20:24
 8/19 anonim ***** válasza:
Vesekőnek tünik nekem is.
2013. márc. 15. 20:26
 9/19 anonim ***** válasza:
Vesetisztítóteákat ismerem erre csak, illetve hallottam még Kőtörőfűről, mely állítólag még akár a műtétnél is hatásosabb. Azonban nemtudom hol lehet beszerezni.
2013. márc. 15. 20:28
 10/19 A kérdező kommentje:
megnéztem a vizeletét nem tiszta, már ha a tisztát átlátszónak vesszük hogy semmilyen színű olyan mint a víz. neki sötétebb sárga de nem olyan sötét, énis ilyet pisilok mostanság és eléggé fiatal vagyok. de én nemisszoktam mostanság annyi vizet inni. mostanság őt se látom megiszik max 10 ilyen colásdoboz méretű pohárral. panaszkodik a csípőjére hogy azt is érzi hogy fáj a csont.
2013. márc. 15. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!