7 hetesen 4,03mm embrió vagy 6 hetes lehet? Többi lent
10 évig fogamzásgátlót szedtem, mely által 28 napos ciklusaim voltak. Amint abbahagytam a gyógyszert,azonnal összejött a baba, a nemvárt napján 2 erős pozitívat teszteltem. Ma voltam első ultrahangon. A menstruáció első napjától számítva 7+1 hetes lenne ám az ultrahangon 4,03mm embrió látszódott, szívhang nem volt. Az orvos szerint ez 6+1 hetesnek felel így meg és minden a legnagyobb rendben van. Szerinte 7mm előtt nincs szívhang.
Viszont így hogy lehet hogy már nem várt napján pozitív volt a teszt???? Ha később volt 1 héttel peteérés, 1 héttel utána már ki is mutathatta a teszt?
Menjek másik orvoshoz? Ez az orvos azt mondta 12.heti Uh a következő.
Nekem is nagyon hamar kimutatta a teszt, de én még a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem, úgy hogy később volt a peteérésem. Gyakorlatilag a 28. napon már gyönyörű pozitívak voltak a tesztek. (A 8. dpo-n halványan mutatta csak. Elég gyorsan emelkedett a hcg-m, majdnem háromszorozódott 48 óránként. Így nem is csoda, hogy hamar látszódott.) Különben alapvetően 28 napos szabályos ciklusaim voltak, abban a hónapban ez valószínűleg 33-35 napos lett volna, kivételesen :)
Mivel fogamzásgátlót szedtél és nem volt ciklusod, fogalmad nem lehet, hogy hány napra jött volna meg az első menstruációd, így ez miatt ne aggódj.
Persze benne van a pakliban, hogy gond van, de előre ne fessük a falra az ördögöt.
Hát szerintem (sajnos) 50-50.
Holnap kiderül hogy nőtt -e, van-e szivhang, lehet a dokidnak jó sz@r gépe volt nem is tudott pontosan mérni vele...
Amugy egy nap kb 1mm-t nő
Nekem 5+6-nál volt 10 mm petezsák 1mm pulzáló embrióteleppel (itt nem hallgattak szívhangot, csak látszott uh-n a gyenge kis pulzálás). 6+6-nál 5,3mm embrió, szívhang is volt már.
Egyébként nekem a terhességi tesztem elmaradt menzesz napján lett pozitív, előtte 4 nappal predictor early-vel még semmi sem látszott.
Te nem láttad a képernyőt amikor csinálta az uh-t a doki? Mert ha szívhangot még nem is tudott esetleg bemérni lehet azért mondta, hogy élő terhesség, mert látott pulzálást, csak még gyenge volt.
Nem szabad feladni, nekem 5+4 és 5+6-nál is volt reggel vérzésem, a férjem teljesen el volt csüggedve, hogy akkor ennek a terhességnek is annyi (előtte volt 3 vetélésem), de én teljesen pozitív voltam, hogy minden rendben lesz. Hinni kell benne, hogy nem lesz semmi baj és úgy is lesz.
16 hetes kismami
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!