7 hetesen 4,03mm embrió vagy 6 hetes lehet? Többi lent
10 évig fogamzásgátlót szedtem, mely által 28 napos ciklusaim voltak. Amint abbahagytam a gyógyszert,azonnal összejött a baba, a nemvárt napján 2 erős pozitívat teszteltem. Ma voltam első ultrahangon. A menstruáció első napjától számítva 7+1 hetes lenne ám az ultrahangon 4,03mm embrió látszódott, szívhang nem volt. Az orvos szerint ez 6+1 hetesnek felel így meg és minden a legnagyobb rendben van. Szerinte 7mm előtt nincs szívhang.
Viszont így hogy lehet hogy már nem várt napján pozitív volt a teszt???? Ha később volt 1 héttel peteérés, 1 héttel utána már ki is mutathatta a teszt?
Menjek másik orvoshoz? Ez az orvos azt mondta 12.heti Uh a következő.
Ez egyáltalán nem nagy eltérés főleg ilyen korai szakaszban. Az orvos nem mondta volna hogy minden rendben ha nem lenne biztos benne.
A 12.heti uh a kötelező genetikai. Nem fognak hetente nézegetni hacsak nincs bármi rendellenes dolog. 3 uh lesz összesen (12,26,32 hetes), ezen felül te bármikor elmehetsz magánorvoshoz megnézetni a picit.
7+1en 11mm volt a fiam
7+3on 13mm volt a lányom
Vagy késöbb fogant, vagy egyéb oka van.
Gondolom kontrollra visszahívott, ott majd kiderül.
Érdekes, hogy nem hívott vissza.
Mivel terhes vagy, de nincs megállapított élő terhességed.
Ez pont ilyen nesze semmi.
Magánba voltál, vagy államiban?
Épp ahogy az utolsó írja.... Ha nincs megállapított élő terhességed (szivhang) nem tudsz menni a védőnőhöz, ő adná a kiskonyvet, az pedig kell a 12.hetihez.
Szerintem egyébként 4 mm valóban kevés
Nézd itt egy táblázat, persze a mérés lehet pontatlan de én ezt nézzem végig a két terhességem alatt es nagyjából amúgy pontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!