Atlagosan 2300 kcal kellene ennunk egy nap, de nekem ez nem megy. Van valaki mas is igy?

Szia! Az elsö terhességemnél nálam is így volt. Roppant hamar jóllaktam (utána gyakran úgy éreztem, hogy túlettem magam), holott a jó fele a tányéron maradt. Egyébként az a tévhit, hogy kettö helyett kell enned, már elavult. Ami a kalóriát illeti, csak egy szelet (pl.sajtos) kenyérrel, ez kb. + 200 kcal-t jelent, kellene megenni naponta többet, mint eddig (de én se tudtam).
Próbálj meg többször (kb. 5-ször) enni egy nap. Tízóraira, vagy délutáni evésre iktass be nyugodtan joghurtot, gyümölcsöt. A kalóriákat nem kell számolni (én sem tettem), a lényeg az hogy vitamindúsan táplálkozz, egy fél liter tej (lehet sajt, vagy joghurt is) bevitele fontos, legyen hal hetente egyszer a napirenden, zöldség és azért húst is egyél. Szóval mindenböl,csak változatosan.
Engem az elsö terhességnél nagyon izgattak a kilók, mert nagyon kevés jött fel. De ha változatosan és vitamindúsan eszel, hidd el, mindent megkap a babád, amire szükséged van. Most várom a második babámat, most már nem próbálom tömni magam (pedig annak idején sem jött fel több, mint most). 25 hetes vagyok, s eddig össz-vissz 3,5 kg van rajtam. A doktor szerint minden rendben van.

Szia,én most 28 hetes vagyok,ugyanezzel a problémával.Kb két hete "kedvem" sincs enni.Megfözök a férjemnek,én meg szinte nem is eszek belöle.Aztán néha rám jön valami,akkor meg "azt kell most ennem".De nagy mennyiség nekem se megy.A gyümölcs okés,de én is hamar teltnek érzem magam.
Próbálom eröltetni a baba miatt,azt akarom,hogy ö viszont jó étvágyú legyen ám! :)
Boldog babavárást!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!