Mennyit nő átlagosan egy magzat egy hét alatt? Mekkorának kellene lennie a babámnak, most én pont 11 hetes terhes vagyok?
Ez egy elég jó oldal,remélem tudtam segíteni :)
szia!
Köszönöm válaszod, ez tényleg nagyon jó oldal, mindjárt utána olvasok és meglátjuk:) Köszönöm szépen
SziaT
Megnéztem az oldalt, és kiderült, hogy az én babám mérete a 11 hetes magzaténak felel meg!
Szerintetek ez baj? Vagy egy hét csúszás bele fér?
Köszi mégegyszer
Szia,első vagyok.
Persze,belefér.Nekem 2 hét eltolódás is volt már.Sőt volt amikor az első vizsgálat után két héttel kisebbnek mérték a babát.Ez mind az orvos pontosságától függ.Az egyik orvos a tarkóredőt 1.6-nak mérte a másik a 4D-n 1.4-nek.Pár mili eltérés ilyenkor mindig szokott lenni.Ne aggódj az a lényeg,hogy szépen fejlődik a babád!!! :)
26hkm
Sziasztok! Köszönöm válaszotokat! A jövőhéten megyek a 12 hetes uh-ra, ahol remélem megint láthatom!:D
Elméletileg csütörtökön töltöm a 12. hetet.
Köszönöm a megnyugtató válaszodat 26hkm! Remélem igazad van:) Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!