25 hetesen átlagosan mekkora a baba súlya?
Nagyon rég voltam uh-n és nem tudom mennyi lehet....
Illetve Ti mennyit híztatok ennyi idősen?
Én nagyon sokat híztam... kb 9-10 kg-nál tartottam ilyenkor, de nem akarok hülyeséget írni mert pontosan már nem emlékszem.
A baba súlya is eltérő lehet. Én 24 hetesen voltam 4D-s uh a fiammal és 800 g-mot mondott a szonográfus nő. Barátnőm valamivel később volt 25-26 hetesen és neki sokkal kevesebbre 500 g körülire mondták. Az én fiam 3400 g-mal született a barátnőm lánya pedig 2750 g-mal.
Egy oldalon átlag 700 g-mot olvastam.
Ezen az oldalon már 800 g-mot írnak. Szóval tényleg eltérő...
A 27. héten nekem 900 grammra becsülték. Akkor úgy saccolták, hogy 3 kiló körül fog születni. És 3140 grammal született, szóval eltalálták. :)
Hízásilag én kb. 8 kilót híztam a 25. hétig. Utána még 8 kilót a végéig. Az ugye összesen 16 kiló, de a kórházból már csak plusz 10 kilóval jöttem haza. Szülés után 6 kilóval lettem kevesebb. Most van rajtam még plusz 5 kiló.
2 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!