Melyik folsavat szedjem?
Mondd meg, a legdrágábból adjon egy levéllel. Biztos az a legjobb
Minőség 😒
Én inofolicot szedtem, a dokim ezt ajánlotta, mellé pedig femibion 0, aztán 1-es. Nem tudom terhes vagy-e és ha igen hány hetes, de például az 1-es femibionban már van bőven elegendő folsav, tehát én amikor váltottam, akkor abba is hagytam az inofolicot (egyébként ebből 2x1-et ittam). Tudom nem valami olcsó, főleg gyógyszertárban, viszont ha neten rendeled akár 3ezer ft-ot is spórolhatsz.
Nagyon sokan mio inozitol port és mellé folátot isznak, így olcsóbb. Az ugyanaz, mint az inofolic, sőt még jobb, mert a folátnak jobb a felszívódása, ha esetleg lenne ilyen jellegű problémád, amiről esetleg nem tudsz.
Viszont ha már ugye terhes vagy akkor a terhesvitaminok többségében van elegendő folsav, így nem kell mellé pluszban. Ezekből is jobb olyat nézni amiben folát van folsav helyett.
Folátot szedj ne folsavat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!