Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált teszt eredmény?

Kombinált teszt eredmény?

Figyelt kérdés

Kombinált teszt eredményem 9 hét 5naposan .

A Papp-a érték 0,383.

Ez az eredmény jó lehet?

Holnap tudok csak beszélni a dokival,ezt az eredményt meg most láttam az eeszt-n.

Csak érdeklődnék hátha valakinek volt ehhez közeli eredménye.

Keresgéltem a neten is de nem nagyon igazodtam el a diagrammokon.

Izgulok hogy mi lesz,nem szeretném ha beteg lenne ez a baba,tavaly volt egy vetélésem sajnos :(

Bocsi ha hosszú lett.

2021. szept. 21. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem is a PAPP-a èrtèkem ennyi lett. Down kór kockázat 1:2652 lett. Felajánlották az amniocentèzist az èrtèk miatt (bár mondták, hogy ez nem túl magas kockázat) ès mert a párom ràkos volt 6 ève. Megcsináltattam, hogy nyugodt legyek. Most várom az eredmènyt. Remèlem minden rendben lesz.

Írd majd meg mit mondott a doki. Èn is megírom az eredmènyt amikor megèrkezik ha èrdekel.

Szorítok 🙏❤️

2021. szept. 21. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy fél eredmény, nem fogsz találni róla semmit. Egy részletes ultrahanggal együtt egy szoftver segítségével lesz eredmény.
2021. szept. 22. 07:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az előzőnek igaza van, a kombinált tesztnek pont az a lényege, hogy a béta HCG + Papp-A értéked a véredből ÉS a részletes ultrahang vizsgálat együtt adnak értékelhető eredményt.
2021. szept. 22. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es és 3-as válaszolónak igaza van. Viszont azt nem értem miért kellett ilyen hamar menni vérvételre. Nekem kifejezetten mondták, hogy betöltött 12.hét után menjek. Sőt én kedden töltöm be a heteket és vérvételre 11+6 napra nem adtak időpontot, csak ha megvan a 12.hét, így 12+6-nál vették le nekem (ahova mentem ott csak hétfőnként van vérvétel kombi teszthez).
2021. szept. 22. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!