Kombinált teszt. Milyen ez az eredmény?
Terhesség kora vérvételkor: 12+5
Életkor: 29
Testsúly: 77 kg
Progresteron hüvelykúpot használtam a terhesség 7. hetétől orvosi javaslatra egy korábbi korai, 6. heti vetélés miatt (ez a terhesség szerencsére panaszmentes), illetve kis mértékű pajzsmirigy alulműködés miatt napi egy (50-es) Letroxot szedek.
13/18-as triszómia kockázat: <1:10000
21-es triszómia kockázat: 1:7855
Papp-A Mom: 0.51
Szabad béta hcg Mom:0.80
Tarkóredő:1.35 mm
Ilyen értékekkel ti megcsináltatnátok valamelyik magzati kromoszóma tesztet?
Én a kombinált teszt eredménye alapján teljesen megnyugodtam volna, de most kicsit beparáztattak, hogy ez egy viszonylag megbízhatatlan teszt és menjünk tovább...
Mit gondoltok? Ti hogyan döntenétek?
29 évesen biztos nem mennék tovább. Ezt se csináltattam volna meg. 24 voltam az elsőnél akkor hallottam róla és utána is néztem legtöbb helyen 35+ ajánlották. Most jövő hónapban töltöm a 28at. Most sem csináltattam meg 27hetes vagyok.
Ha a 3. Babánk 35utánra sikerülne akkor lehet megcsináltatnám. De 2 egészséges után nem biztos, ugyanis nincs genetikai beteg a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!