Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek igaz ez az állítás?

Szerintetek igaz ez az állítás?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy Czeizel Endre azt mondta hogy azoknál a kismamáknál akiknél nincs az első időben rosszullét ,hányás a terhesség alatt azoknál nagyobb a valószínűsége a vetélésnek vagy a baba fejlődési rendellenességének .
2010. aug. 31. 15:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet-e ebben hinni. Első babámat várom, már azzal kezdték nehéz lesz teherbe esni, különböző okok miatt, de elég hamar sikerült. Nem volt egyszer sem rosszullét, semmilyen formában. Nem voltam kívános, sok energiám volt, minden rendben volt eddig. Talán a mellem fájt egyszer, de az sem rosszabb mint a menzi előtt. Szóval ilyenen nem szabad rágódni, fő, hogy vigyázz magadra, és ezt a rosszulétes dolgot a természet határozza meg. Nem létfontosságú, örülj, ha nincs. Barátnőm szegény 5 hónapig szinte minden nap hányt...nem irigyeltem. Jó babavárást mindenkinek!
2010. aug. 31. 16:50
 22/22 anonim ***** válasza:

A hányinger egy hormon jelenlétére utal, ami jó. Az előző terhességemnél nem volt semmi hányinger, elvetéltem. Most émelyegtem sokat, az orvosom is azt mondta, ez jó jel. Viszont a legelső terhességemnél teljesen jól voltam, semmi tünet, és egészséges kislányom született.

29h

2010. aug. 31. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!