Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek igaz ez az állítás?

Szerintetek igaz ez az állítás?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy Czeizel Endre azt mondta hogy azoknál a kismamáknál akiknél nincs az első időben rosszullét ,hányás a terhesség alatt azoknál nagyobb a valószínűsége a vetélésnek vagy a baba fejlődési rendellenességének .
2010. aug. 31. 15:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Rám nem igaz. Egyik terhességemnél sem voltam rosszul egy percig sem, és két egészséges babáról van szó.
2010. aug. 31. 15:09
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem 2 ismerősöm is van, akik már 2-2 gyereket szűltek, és ők egyik terhesség alatt sem voltak rosszul egyszer sem. Gyönyörű mind a 4 baba.
2010. aug. 31. 15:09
 3/22 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva szerintem nem igaz,de hogy jövök én ahoz,hogy Czeizel Endrét megkérdőjelezzem?
2010. aug. 31. 15:11
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte én sem voltam rosszul semmi terhes tünetem nem volt.Késöbb volt enyhe szédülés,ájulás érzés stb mire nagysokára rájöttem h az elevittől volt...és szépe egészséges kislányom született
2010. aug. 31. 15:11
 5/22 anonim ***** válasza:
Rám sem igaz.
2010. aug. 31. 15:13
 6/22 anonim ***** válasza:

általánosságban lehet, hogy igaz. de lehetsz épp te a kivétel, aki szerencsés alkat.

a magyarázat talán az lehet: hogy azért nincs náluk rosszullét, mert alacsony a hcg szintjük, ez pedig hajlamosít a vetélésre. és van a másik csoport (lehet, hogy ez a kisebb) aki csak jól viseli.

7/22 anonim ***** válasza:

Szia

2 terhességem volt. Az elsőnél semmi problémám nem volt, későn is derült ki a terhesség. A fiam mosta szobájában alszik.

A második terhességemnél már a legelején rosszul voltam hánytam, émelyegtem. 7 hetesen elvetéltem.

Tehát nálam pont fordítva volt, mint ahogy a doktor úr állította.

8/22 anonim ***** válasza:
Én ilyen statisztikáról még nem hallottam,de Czeizelt amúgy sem bírom.Most várom a második babámat és egyik koraterhességemben sem voltam rosszul,nem hánytam.Két éves kisfiam makk egészséges,egyetlen egyszer volt beteg.Kettes számú kisfiam (29h.magzat)minden vizsgálati eredménye kitűnő,gyönyörűen fejlődik.Ez csak újabb kismama paráztatás,nehogy túl jól érezze magát,az aki jól érzi magát.Biztos valaki egy új gyógyszert dob a piacra,és megint megkezdte a kampányolást.(lásd H1N1)
2010. aug. 31. 15:15
 9/22 anonim ***** válasza:

Nekem 8 hetesen volt egy spontán vetélésem, akkor semmi rosszullét nem jelentkezett. Néhány hónap múlva megint összejött a Babó, na ott már a 6. héttől kb. 10 hétig volt minden... Mikor mondtam az orvosnak, azt mondta, hogy örüljek neki, mert ez egy nagyon jó jel, hogy ez a baba megmarad.

Most 32 hetesek vagyunk.

2010. aug. 31. 15:15
 10/22 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, igaz. Kétszer volt vetélésem a 6. hét körül, egyszer sem volt hányingerem addig. A harmadik terhességnél már a 4. héttől volt hányingerem jó sokáig. A hányingert valamilyen hormon okozza, már nem emlékszem melyik, ezért nem is múlik el, csak enyhíthetők a tünetek.
2010. aug. 31. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!