Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama aki 3.trimes...

Van olyan kismama aki 3.trimeszterben oltatott pfizerrel? Volt bármi mellékhatás?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek. 27 hetes vagyok,28 hetesen fogom megkapni az 1.oltásomat. Kinek mi a tapasztalata? Kötekedő kommenteket és oltatlanok kommentjeit nem kérem!
2021. szept. 17. 10:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%

10: 100%-ra senki nem tudja, bár az esélye az idővel egyre csökken, mivel csak az antitestek maradnak az oltás után, sajnos az sem feltétlenül túl tartósan. Amikor tavasszal oltottak minket, akkor szeptemberre jóindulatú antivaxxerek már jövendölték a rút halálunkat. Még várjuk, bár újabb hírek szerint érdeklődés hiányában elnapolták 2022-re.

Nem mellesleg az sem tudjuk, hogy az átvészelt betegség mit fog okozni. Lásd hepaC, ami 10-20 évvel később egy f.sza májrák képében köszön vissza.

2021. szept. 17. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
5-ös, nincs sok ismereted az orvostudományról, igaz?
2021. szept. 17. 12:02
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Én 33 hetesen kaptam az elsőt, utána 1 napig fájdogált a karom, semmi extra.

A második után elég szarul voltam két napig, belázasodtam, izomfájdalmam volt, nem volt semmi erőm. Két nap pihenés után ez elmúlt.

Baba teljesen jól van, 39 hetes vagyok jelenleg.

Habár elég szar volt a második után a mellékhatás, én jó döntésnek érzem hogy beadattam, egyáltalán nem bántam meg. Így biztonságban érzem magunkat.

2021. szept. 17. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
10-es. Cicabogár de tudják. Mert ezt tanulták ez a szakmájuk. Te nem tudod. Ne keverd a szezont a fazonnal. Mi igen oltatni fogunk, köszi hogy engeded. Egyébként mit várunk tőled olvasni sem tudsz. A kérdező kérte, hogy az oltásellenesek kommentjét nem kéri.
2021. szept. 17. 12:34
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagyok még oltva. A dokimmal beszéltem erről, kérdeztem tőle hogy kellene e szerinte? A válasz: minden orvos azt mondja, hogy kell.

Kérdeztem tőle, kell is vagy csak azt kell mondani? Nem válaszolt rá. Ennyit erről.

2021. szept. 17. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!