Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudoerlelot kaptam tegnap..ma...

Tudoerlelot kaptam tegnap..ma reggel ota eg az arcom..es tiszta piros...egyeb tunetem nincs.lehet ez enyhe mellekhatas ? 30 hkm

Figyelt kérdés
Dexametasont adtak tegnap reggel es este koraszules miatt.... eddig semmi mellekhatasat nem lattam de most reggel ota nagyon eg az arco es piros ...elfogg mulnni ? Volt valaki mar igy ?
2020. szept. 24. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam már 4*2 ampullát, de nekem nem volt ilyen tünetem. Egyébként akár elő is fordulhat, mert szteroid. Orvosnál azért kérdezz rá.
2020. szept. 24. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, teljesen normális, el fog múlni. Nővér vagyok, és sokszor találkoztam ezzel a jelenséggel mert az osztály profilja miatt gyakran alkalmazunk Dexametasont. Igaz nem szülészeten dolgozom de szerintem az mindegy. Nem mindenkinél jön elő, de meglehetősen gyakori. Nem kell megijedni :)
2020. szept. 24. 09:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Huh nagyon szepen koszonom a nyugtato valaszt...igazan megkonnyebulltem.akkor elmullik magatol ?

A pici is bent lustabban mozog...alig alig reggel ota...gondolom a szuri hatasa lehet :/

2020. szept. 24. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom ebben nincs tapasztalatom hogy van-e összefüggés a gyógyszer meg a baba aktivitása között.

Viszont a pirosság szerintem elmúlik holnapra de legkésőbb holnapután.

2020. szept. 24. 21:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom...ma reggelre mar huzodik vissza a pirossag...sokkal jobban is erzem magam..koszonom 😊
2020. szept. 25. 07:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen, és jó egészséget mindkettőtöknek :)
2020. szept. 25. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!