Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Maganba mennyibe kerül a...

Maganba mennyibe kerül a szülés beleértve az összes vizsgálatot az elejétől?

Figyelt kérdés
Államiba tényleg csak 11. Héttől lehet menni?
2021. szept. 16. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk olyan 1.8 millió volt mindennel együtt
2021. szept. 16. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:

A Maternityben valami 800-1 millió körül volt a szülés, terhesgondozás nélkül, amikor néztem. Nézd meg pár klinika honlapján, részletes átlistájuk van.

Azt hogy érted, hogy államiba 11. héttől lehet menni? Bármikor elmehetsz nőgyógyászhoz, ha terhes vagy, akkor is.

És van az az opció, hogy magánrendelésre jársz vizsgálatokra, de szülni állami kórházba mész.

2021. szept. 16. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Kórháza válogatja. Én a Róbert kh-ban szültem, ott volt a terhesgondozásom is, cakk-pakk kijött az egész valami 7-800.000 körül (legalacsonyabb csomagokat választottam, ügyeletes szüléssel meg ilyenekkel). Azóta emeltek az árakon, de a honlapjukon minden fent van. Ahogy a Maternityn és a Dr Rose-nál is megnézhetsz mindent tételesen.
2021. szept. 16. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

Magán nőgyógyász 20-28 ezer között / alkalom, kb havonta 1.

Genetikai ultrahang 3x kb 30-35 ezer, + a kombinált teszt (az mindenhol fizetős) olyan 15 ezer ha jól emlékszem. Ha jófej a nőgyógyászod, akkor amikor erre mész, nem hív be külön magához is.

A terhesség végén van CTG vizsgálat kéthetente (vagy sűrűbben, ha kell). Ez változó, mert maga a CTG valami 5000 Ft, de ha ultrahanggal van egybekötve, a nőgyógyász díja is rájön.

Szülési csomag ahogy írták, most olyan 650.000-től kezdődik a Róbertben. Illetve bocs, azt hiszem a Duna Medical picit olcsóbb (vagy több van a csomagban). Ez ügyeletes orvossal történő szülés, ha választott orvosod van, 150-200 ezer plusz neki a szülésért.

Magyarán olyan 1-1.5 millió, elég sok mindentől függ, pld. mennyi a nőgyógyászod díja, mész-e genetikai vizsgálatra (pld. Nifty), van-e plusz problémád, például terhességi diabétesz amivel mondjuk szintén magánkonzultációra akarsz menni.

Persze ez eloszlik a hónapok alatt, de kétségkívül megterheli a kasszát, mert közben ugye a kelengyét is meg kell venni, meg egy idő után táppénzre megy az ember.

2021. szept. 16. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!