A terhesség hányadik hétben fordult ki a köldökötök? Nem zavart nagyon titeket?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon érzékeny a köldököm, amúgy sem mély, tuti nemsokára kipattan, és már előre félek ettől 😫
Kenegettétek v ragasztottátok le valamivel? Szülés után ugye visszament mindenkinek?
Köszi 🙏❤️
2021. szept. 14. 07:50
1/16 anonim válasza:
lesznek még nagyobb kellemetlenségek is, ha ez megnyugtat :D
3/16 anonim válasza:
Észre sem lehet venni érzésben. Ettől nem kell félni!
5/16 A kérdező kommentje:
1-es, hát nem igazán 😅😅
2-es, jóó, hát most hogy fogalmazzam meg? 😀
3-as, jaj rendben, remélem tényleg! És köszi!
2021. szept. 14. 08:30
6/16 anonim válasza:
Nem fordult ki. De lutri hogy alakul. Barátnőmnek köldöksérv lett belőle, de nem rajta múlt.
7/16 A kérdező kommentje:
6-os, uhhh. 😖 Ha nem ő erőltette meg magát, min múlik ez? Ilyenkor szétnyílik az egész hasfal is, vagy csak a köldök marad kint? 😖😖
2021. szept. 14. 08:36
8/16 anonim válasza:
2.terhességem, most a 38.heten vagyok. Nem fordult ki sosem 🤷♀️
9/16 anonim válasza:
köldök szülés előtt vagy után visszafordul és nem mindekinek fordul ki.anyunak kifordult,növéremnek egyzser sem
10/16 anonim válasza:
Nekem sem fordult ki első babával, most 21 hetes vagyok a másodikkal, és nem fordult ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!