18 hetes vagyok ma egész nap fájt a szeméremcsontom és a környéke. Mitől lehet ez? A védőnő szerint az nem lehet, még korai.
ne aggódj én is így vagyok már egy ideje.
A medencéd készül a szülésre, ez normális.
A dokim is ezt mondja és ez nem korai szerinte.
Mindenkinél más.
Üdv. 27 hetes kisanya
A védőnőd is az ecserin vette a képesítését, vagy sose volt gyereke... Persze, hogy azért fáj, mert a csontajid is kissé tágulnak a babához. Ez teljesen normális, csak ki előbb veszi észre, ki később. Kellemetlen, de teljesen normális dolog.
További szép babavárást!
Sziasztok
Köszi a válaszokat. Akkor azt mondjátok, hogy ne rohanjak a dokihoz. Ma már nem fáj csak egy kicsit, de ez nem vészes. :)
Nektek is ilyen korán kezdődött, vagy ez csak nálam van így? Bocsi csak első baba és nem tudom, hogy mi normális meg mi nem. És a védőnő tegnap jól lerázott egy annyival, hogy ez még korai.
Szia, én írtam, hogy a védőnőd az ecserin vette... Nálam is ilyentájt kezdődött, ne aggódj, nincs baj.:-)
Boldog babavárást és boldog ünnepeket!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!