Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes vagyok ma egész nap...

18 hetes vagyok ma egész nap fájt a szeméremcsontom és a környéke. Mitől lehet ez? A védőnő szerint az nem lehet, még korai.

Figyelt kérdés
2008. dec. 10. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet baba nyomja épp...ha nagyon fáj esetleg mensi szerű rendszeres, akkor kórház
2008. dec. 10. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Amikor ülök vagy fekszem, akkor nem fáj. Inkább csak akkor van baj, ha megyek. Elégé fájt ma, de azért kibírható volt. Ez most akkor bajt jelent?
2008. dec. 10. 22:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem: rendszeresen fájt ma, de nem mensi szerűen. Inkább úgy, mint amikor megütöd a csontod valahol. Tehát nem görcsösen fáj.
2008. dec. 10. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

ne aggódj én is így vagyok már egy ideje.

A medencéd készül a szülésre, ez normális.

A dokim is ezt mondja és ez nem korai szerinte.

Mindenkinél más.

Üdv. 27 hetes kisanya

2008. dec. 10. 23:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A védőnőd is az ecserin vette a képesítését, vagy sose volt gyereke... Persze, hogy azért fáj, mert a csontajid is kissé tágulnak a babához. Ez teljesen normális, csak ki előbb veszi észre, ki később. Kellemetlen, de teljesen normális dolog.

További szép babavárást!

2008. dec. 11. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak igaza van: ez a csontok tágulásától van. Én is egész nyáron ettől szenvedtem, holnapra avgyok kiírva és még egyben vagyok, tehát nincs miért aggódni! :)
2008. dec. 11. 11:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszi a válaszokat. Akkor azt mondjátok, hogy ne rohanjak a dokihoz. Ma már nem fáj csak egy kicsit, de ez nem vészes. :)

Nektek is ilyen korán kezdődött, vagy ez csak nálam van így? Bocsi csak első baba és nem tudom, hogy mi normális meg mi nem. És a védőnő tegnap jól lerázott egy annyival, hogy ez még korai.

2008. dec. 11. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, én írtam, hogy a védőnőd az ecserin vette... Nálam is ilyentájt kezdődött, ne aggódj, nincs baj.:-)

Boldog babavárást és boldog ünnepeket!:-)

2008. dec. 11. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 17 hetes de ezt már én is éreztem és korábban is. Én is arra gondoltam hogy a csontok medence tágul. Boldog babavárást!
2008. dec. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!