Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi jöhet még fel?

Mennyi jöhet még fel?

Figyelt kérdés

33..hetet taposom,eddig 13 kg jött fel....mire számíthatok még?

Esetleg tapasztalat?

Kösy előre is a valaszokat

2008. dec. 10. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az utolsó 1 hónapban már nem híztam semmit, igaz étvágyam se volt. Összesen 10 kg - t szedtem fel.
2008. dec. 10. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
50 kilóról indultam, nagyon vigyáztam, mégis az utolsó hetekben heti 1 kilót híztam. 70-nel szültem, 64 kilóval jöttünk haza, most vagyok 51 kg. 6 hónapos a lányom.
2008. dec. 10. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a 39 dik hétig 15 kg-ot híztam, aztán a 40 hét után naponta 1 kg-t, ezért 4 nap múlva indítással szültem.
2008. dec. 10. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Kösy a válaszokat

Akkor most jön a java vagy lassul a hízás?

2008. dec. 10. 20:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Hízni fogsz, de nem zsír, hanem víz! Viszont a baba most hízik, ami csak dekákat jelen, viszont nálad a mérleg még elszállhat 3- 5 kg-al.

Az első fiamnál 8 kg-ot híztam és az utalsó 3 hétben még 6-ot felszedtem igaz csak víz volt , nem tudtam cipőt venni.Most a nyolcadik hónapban járok a második fiammal és már most 13 kg-nál járok , nulla vízzel! (még)

Hát igazodj ki :-))))

2008. dec. 10. 21:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a 36. héttől kezdtek felkúszni jobban a kilók. Én egész terhesség alatt nem igazán figyeltem/figyelek arra mikor, mit eszem, pedig alapjáraton is túlsúlyos vagyok. Szerencsére eddig 9kg körül jött fel rám és ebből semmi víz; a baba úgy 3kg körül van. 39heteske
2008. dec. 11. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!