Szerintetek párom be jöhet UH-ra velem?
Magán dokinál biztosan bemehet.
Az SZTK-ban kétesélyes. De ott sem azért, mert "utálják az apukákat", hanem azért, mert előfordul, hogy nagyon sokan vannak. Ilyenkor két vizsgálandót is beengednek, az egyik egy függöny mögött vetkőzik, a másikat vizsgálják. Emiatt az apukák olyankor nem mehetnek be, hogy ne lássák az "idegen" vizsgálandó nőszemélyt, amikor visszamegy az öltözőbe.
Nekem nyári időszakban volt ilyen, amikor kevesebben dolgoztak (beteg meg ugyanannyi).
Szia!
Magándokinál természetes dolog hogy bemegy veled,nálam is mindíg bejött párom.
De Tesóm pl Sztkba járt és ott sem volt gond ment vele és kész nem szóltak semmit..szerintem be lehet menni mindenhol ma ez már természetes.max ha tényleg sokan vannak bent dokik,rezidensek...akkor kicsit hátrébb áll,és kész.
Nyugodtan menjen be veled én azt tanácsolom:-))
És a késöbbiekben is..ill. a szülésnél ha szeretne nem beszéld le!!Ez egy igazi élmény ,büszkeség neki is:-))
Sok boldogságot és egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!