Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-ev feledt gyakori a kora...

38-ev feledt gyakori a kora szüles?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
feledt?
2010. aug. 30. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Látom nem kaptál választ a kérdésedre.

Én csak magammal tudok példálózni.

Most 38 éves múltam októberben töltöm a 39. évemet.

A 37. hétben vagyunk és nagyon úgy tűnik, hogy még pár hétig bent marad a babám.

Tehát nem valószínű hogy koraszülött lesz.

A kor nem meghatározó abban , hogy esetleg előbb jön a baba,sokkal több más tényező van

ami beindítja a szülést pl valamilyen bakteriális fertőzés stb.

Szerintem ne izgulj a életkorod miatt.

Boldog babavárást kívánok neked.

2010. aug. 31. 08:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen köszönöm a valaszokat. En oktoberben leszek 39-eves. Most vagyok kereken( ma) 32-hetes kismama. terhessegi cukrom van inzulimozni kell magam,vizes vagyok de olyan szinten hogy alig birok mozogni.

Azert tettem fel ezt a kerdest mert arra gondoltam hogy a korom talan a ludas.

2010. aug. 31. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is pont ma vagyok 32 hetes kismama!:-)Én novemberben leszek 42 éves,kaptam már a dokiktól hideget,meleget"öregecske vagyok,Örüljek,hogy így bírom stb.Azt viszont nem mondta egyik sem,hogy emiatt koraszülés lehetséges.Inkább a genetikai vizsgálatokra kell jobban odafigyelni.

Könnyű szülést kívánok nektek:-)!

2010. aug. 31. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!