Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A krom betegeknél tényleg...

A krom betegeknél tényleg gyakori a korai szülés?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:

szia,

nekem is chron-om van és én pontosan a kiirt napon szültem :),egy ismerősöm aki szintén chron-os ő is a 40.héten szült csak,még túl is hordta pár nappal a babát.

neked is chron-od van? mikorra várod a babát?

2010. máj. 3. 19:14
 2/3 A kérdező kommentje:
szia.köszi hogy válaszoltál.igen nekem is krom betegségem van.még nem vagyok terhes,jövőre szeretnénk babát,csak azért kérdeztem mert sokan úgy elijesztettek ezzel.remélem akkor nem lesz mitől félnem.mégegyszer köszi hogy válaszoltál és hogy megynyugtattál
2010. máj. 3. 22:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Öcsém Chron-beteg, a párja teljesen egészséges. Nem mernek babát vállalni, nehogy végig szenvedje úgy a gyerek korát, mint a testvérem. Nem tudjátok véletlenül, milyen eséllyel örökölheti a gyerekük a betegséget?

én már várom a babámat (32. hét) nála nagy az esély az örökölésre?

2010. máj. 5. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!