Van olyan kis mami akinek végig hasmenése volt a terhesség alatt kisebb nagyobb megszakításokkal és napi egyszer?
Nekem, de kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok + candidás, így visszavettem bizonyos ételekből, azóta jobban vagyok, azóta viszonylag normális a székletem, de nagyon oda kell figyelnem, hogy mit eszek. Előtte napi 1-2 hasmenésem volt.
32 hetes vagyok.
Neked mi a problémád?
El tudom képzelni, hogy a hormonok miatt.
De azért figyeld magadat, hogy mitől jön ki jobban. Írd fel, hogy miket eszel és ahhoz képest, mikor van hasmenésed.
Jó babavárást neked!
nekem kb. a 22. héten kezdödött, majd elmúlt a 29.-30. hét körül, kiloszámra ettem a gyümölcsöt, az helyrerakott, most megint visszajött úgy 1 hete de szerintem ez már a vége miatt van. Napi 4-5x mentem/megyek wc-re.
Egyébként normális dolog, van akinek a szervezete nem székrekedéssel reagál a terhességi változásokra.
38 hetes
Én 12 hetes vagyok, de kb. az 5. héttől nem székrekedésem van hanem az ellenkezője-ami ugye nem nevezhető hasmenésnek, mert nem napi többszöri.
A lányomnál sem volt soha székrekedésem-pont így voltam mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!