Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány darab pecsét kell a kis...

Diananagy kérdése:

Hány darab pecsét kell a kis könyvbe hogy meg kapjam az anyasági támogatást?

Figyelt kérdés
Fogadott orvosom van és eddig nem pecsételt semmit a kis konyvembe egyetlen egy pecsét sincs védőnő mondta hogy járni kell terhesgondozoba is de oda mikor? Mert kérdeztem és nem válaszolt 17 hetes vagyok
2021. aug. 31. 12:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha jövő héten úgyis mész 18 ultrahangra, ott bőven lesz alkalmad begyűjteni a négy pecsétet
2021. aug. 31. 14:50
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha koraszülés lesz elég az 1 is.

Nekem úgy volt hogy a védőnő töltögette, mennyi a vérnyomásom, súlyom, van-e panaszom, mit szedek, lepecsételte aztán a magánorvos is pecsételt a védőnőé melle egyet. Amúgy a végén pl. Az NST-nél is össze lehet szedni párat. Azt nálunk mindig megnézi az sztk-ban is egy orvos és belepecsétel hogy ott voltam, pedig előtte egyszer se mentem hozzá.

Amúgy se vittem túlzásba az orvoshoz járkálást. Csak arra mentem ami kötelező.

2021. aug. 31. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!