Az orvosoknak rutin, de nekünk nem az. Mi a tapasztalatotok?
Szia!
Bár már a múlt alkalommal írtam erről, azért megismétlem.. :S Veszélyeztetett terhes vagyok, most már a 16. hétben, és kisfiam lesz. :D
Bp.-en születtem, nőttem fel és lakok, de Debrecenben fogok szülni, és a dokim is ott van. :D
Ok: privát dokihoz kezdtem el járni, akinek nagyon jó híre van, -nem csak Pesten, de vidéken is- viszont nem tetszett a stílusa. Úgy éreztem magam nála, mint a vágóhídon a csirkék a futószalagon. Nem nyugtatott meg a "válasza", mivel az nem volt, csak az árakat sorolta szorgalmasan. ...és nem kevés TB-t fizetek, szóval a vizsgálatok nagy részét ingyenesen végeztethetem.
Elmentem a debreceni dokihoz, sztk-s, és elmeséltem neki a tapasztalataim, mmint ezt a "lehúzós" stílust (csak mert ez annyira felháborító!!!), megkérdeztem nem volna-e gond, ha csak ő követne végig, illetve kérdeztem amire kiváncsi voltam és szorgalmasan válaszolt. A régi dokit nem fogom értesíteni, h nem megyek többet, majd úgy is észreveszi! ;)
Nekem is az első babám, és hiába fogadott volt az orvos, másfél hónap várakozás után (mert annyi kellett, hogy bejuthassak hozzá) abszolút nem nyugtatott meg!
Esetleg kérdezz körbe itt is, és néhány más fórumon akár, nem tudnak-e jó dokit a közeledben..
Továbbra is azt mondom az én dokim hiába sztk-s, egy tündér, aranyos, figyelmes és jó orvos! És jelen pillanatban 220 km-re van tőlem, de tudom, hogy Rá számíthatok! Azt hiszem, most ez a fontos! ;)
Mindig megbeszéljük, mi a teendő, hová és mikor kell menni. Pedig, ugye, így nem olyan egyszerű..
Válts, ne félj! :)
Csodás babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!