Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire furcsa nő lehet...

Mennyire furcsa nő lehet az,aki nem veszi észre,hogy terhes,csak akkor derült ki mikor orvoshoz megy,vagy kórházba kerül?

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 15:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
10, nem kell itt a neved. De a fb-n miért nem olvasok ilyeneket?
2021. aug. 29. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Mert a legtöbben éppen az ilyen hülye hozzáállás miatt nem mernek ilyeket írni.
2021. aug. 29. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A rendszertelen mensit elhiszem. Hogy nincs terhes tünet, azt is. Hogy alig mozog, az is bélmozgásnak hitt, még talán. De a has változását nem tudom elképzelni. Nekem 17-18 hetesen alig latszott a hasam, még a régi ruháimban jártam, de amikor lenyúltam reggel a hasamhoz, éreztem , hogy ott van egy kemény kis pukli. Akkor mondtam is a férjemnek, hogy na én most mennék el dokihoz valami tumor gyanúval, ha eddig nem esett volna le, hogy terhes vagyok.
2022. febr. 12. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek változik ugyanúgy a teste, meg ha valaki nem figyeli magát annyira, annak nem tünik fel igazán. Ha meg valaki netán kicsit kövérebb, akkor végképp nem nagyon vehetö észre, föleg, ha nem is jut eszébe, hogy esetleg terhes.

Meg rengeteg nö van, aki egyáltalán nem jár nögyógyászhoz.

2022. febr. 12. 20:24
 15/15 NTBS ***** válasza:
100%
Ismerek olyan anyukát, akinek a terhessége első öt hónapjában volt menstruációja és gyógyszer mellett eset teherbe. DE csak kiderült és hála a jó égnek a gyermek is makk egészséges mind a mai napig.
2022. febr. 13. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!