Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire furcsa nő lehet...

Mennyire furcsa nő lehet az,aki nem veszi észre,hogy terhes,csak akkor derült ki mikor orvoshoz megy,vagy kórházba kerül?

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 15:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%

Ha valakinek nem rendszeres a ciklusa és pl hónapokig nem jön meg, simán el tudom képzelni, hogy akár félidőig is nem veszi észre. Nem mindenkinek vannak terhes tünetei az első trimeszterben, nekem pl semmi nem volt egyiknél sem.

De azt én sem értem, pont a napokban mondtam is a férjemnek, hogy el nem tudom képzelni, hogy a fenébe nem veszi észre valaki, hogy rugdos és mocorog benne egy 2-3 kilós baba. Az enyéim olyanokat buliztak bent, hogy a szemem majd kiugrott :D

2021. aug. 29. 15:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ... Ismerek olyat, akinek a 13. héten derült ki. Épp ciszták miatti műtétre készült. Aztán az ultrahangon kiderült, hogy ott a baba.

Tünete nem volt, a ciszták miatt évente csak párszor menstruált. Semmi nem utalt terhességre.

2021. aug. 29. 15:15
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Én ha nem teszteltem volna, akkor a 23. Hétig nem is tudtam volna, hogy terhes vagyok.

Nem rúgott a baba, nem hánytam, semmi terhességi tünetem nem volt. A hasam meg olyan pici volt, hogy mindenki azt hitte, hogy csak jól bekajáltam vagy fel vagyok puffadva. 23+2 hetesen rúgott először.

De az, hogy valaki 40 hétig ne tudja, hogy terhes, legyen akármilyen dagadt valaki, olyan nincs. Mit hitt, amikor rúgott a baba? Megütötte belülről a Big Mac? Vagy a rántott hús?

2021. aug. 29. 15:21
 4/15 anonim ***** válasza:
92%
Van olyan baba, aki alig mozog!
2021. aug. 29. 15:33
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Ismerek ilyet, 20 hetes volt amikor megtudta és akkor is csak azért mert egy fertőzéssel kórházba került. Nem volt nagy hasa, nem volt rosszul, rendszertelen ciklusai voltak, abszolút semmi nem tűnt fel neki.
2021. aug. 29. 15:35
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

ismertem egy csajt, elég kövér volt, menstruáció mindig rendszertelen

baba egyáltalán nem rugdosott, 8. hónapban megindult a teje, akkor tesztelt

semmi tünete nem volt

2021. aug. 29. 15:37
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
A hugom a harmadik gyereket nem vette észre a 8. hónapig, neki mindig telhesen össze-vissza volt a menzesze, terhsségi tünetei nem voltak, a hasa jóformán nem nött semmit, a baba meg legtöbbször csak nyugton volt.
2021. aug. 29. 15:43
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Számomra is furcsa. Mert oké, hogy az elején nem veszi észre, nincsenek tünetek... De elmaradt menstruáció nem gyanús? Vagy amikor már mozog a baba, legkésőbb 22 hetesen lehet érezni, utána meg főleg. Legalábbis nálam mindkét gyerek úgy mocorgott, hogy nem lehetett nem érezni. Azt sem tudom elképzelni, hogy nem veszi észre vki, hogy nagyobb lesz a hasa. Nem kell hatalmasnak lennie, de mégiscsak egy gyerek van ott, vmennyit kell, hogy nőjjön. Nonszensz, de mégis létezik ilyen. Amikor az első gyerekemet szültem, volt a kórházban egy szobatársam, aki állítólag csak akkor tudta meg, hogy terhes, amikor beindult a szülés. Azt mondta, végig volt menstruációja, és a hasa sem volt nagy (vékony testalkatú, fiatal lány volt amúgy).
2021. aug. 29. 15:46
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Olyan nincs, hogy végig menstruál, nem változik a hasa mérete, az alakja, és a baba sem mozog.

Elhiszem, hogy mindenki ismer ilyent, a neten. Névvel ki vállalja?

2021. aug. 29. 20:13
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

9-es: mit segít neked az, ha megírom a nevem, ettöl mennyivel lesz hitelesebb?

De Kiss Mária (a 7-es) vagyok.

2021. aug. 29. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!