Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idős terhesen kezdtetek...

Mennyi idős terhesen kezdtetek el terhesvitamint szedni és milyet?

Figyelt kérdés
Eddig femibion 0-át szedtem, hány hetesen kell váltani?
2021. aug. 28. 14:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Első gyermekem egy próbálkozásból jött össze. Fel sem fogtam és már + teszt volt😁 akkor mentem a patikába gravidáért. Ez lassan 10 éve volt akkor nem is volt annyi féle még.

Most március óta szedtem a femibion 0–t de trimesztert szerettem volna csak nem volt a patikában. Trimesztert szedtem 2 hónapig de abban nincsen e-vitamin és cink azt külön szedtem volna. Akkor találtam a biotech multivitamin for woment. Abban aztán tényleg van minden is😁

De szerintem most ha elfogy a 2.havi adag akkor visszatértek a trimeszterre. Még nem lettem várandós amúgy de a vitamin raktáraim azok fel vannak töltve az biztos 😁

2021. aug. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!