Második teszt sokkal halványabb mint az első az gondot jelenthet?
Figyelt kérdés
Szerdán majdnem teljesen egyforma volt a két csík, ma pedig nagyon halvány a második csík. Ugyanaz az a teszt, csak ma később csináltam és többet is ittam ugye de akkor is furcsa pont, hogy egyre jobban kéne látszódia bármelyik napszakban, nem? 7 napja késik.#Terhességi teszt,
2021. aug. 27. 13:25
1/8 anonim válasza:
Ha többet ittál, akkor nem furcsa.
2/8 anonim válasza:
Van egy maximuma ezeknek a csíkoknak, amin túl mar nem fog villódzni meg vibrálni, meg hasonló.
Ha többet ittál elotte nyilván nem olyan koncentrált a vizelet, de ha esetleg gond van is hetek kellhetnek a hcg kiürüléséhez, szoval ha rám hallgatsz nem tesztelgetsz össze-vissza, mert mint látható, csak stresszeled magad.
Gondolom van már időpont dokihoz, ott majd kiderül minden ok-e, addig meg kb semmi mem múlik rajtad már,
De ne idegesitsd magad. Ennyit tehetsz.
3/8 anonim válasza:
Ha sokat ittál akkor lehet az a ludas
Orvoshoz úgyis mégy gondolom és ott kiderül mi a helyzet
Ha korai terhes vagy akkor a hcg vérvétel a legjobb és figyelgetni 3-4 naponta az értéket
4/8 anonim válasza:
Azért nem árt figyelni mert jelezhet vetelest is. Én 7 hete veteltem el, most újra babát várok és lehet sokan lehulyeznek de 4 naponta, tesztelek hogy lássam minden rendben van e, tegnap pl szivrohamot kaptam két csepp barna folttol de kiderult h más oka volt halisten.
5/8 anonim válasza:
Két fontos dolog: 1, mindig reggeli első vizelettel csináld, abban a legmagasabb a HCG koncentrációja, későbbi vizelettel csalóka lehet, csak halvány csíkot adva. 2, ugyanolyan fajta tesztet használj, mert az érzékenységük is eltérő.
6/8 A kérdező kommentje:
Ugyanaz az xepil teszt amiben 2 db van.
2021. aug. 27. 16:44
7/8 anonim válasza:
Attól függ mióta késik. Nekem már 15 napja, így a délutáni teszt is 2mp alatt erős pozitív (a vetélés miatt tesztelek 4 naponta)
8/8 Betti92 válasza:
Nekem nagyon koraiban is már délutáni színtelen vizeletből is szép pozi lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!