Miért csak az egyik oldalt érzem a rugdosást?
Figyelt kérdés
23+2hetes vagyok és lehet hülyeség de azon gondolkodtam, hogy miért alul vagy egyik oldalt érzem, ez ilyenkor még nem probléma? Első baba! Köszönöm 😊2021. aug. 26. 19:47
1/3 anonim válasza:
Mert ott rugdos. Értelemszerűen nem tud ott rugdosni, ahol a háta van.
2/3 anonim válasza:
Mert még van helye mozogni,és azon az oldalon van ahol még neki kényelmes.Nekem szinte mindig jobb oldalt volt,ha mozgott vagy forgott mikor már nagyobb volt a jobb oldalamon volt egy hatalmas dudor,nagyon betegen nézett ki,mintha épp valami kitörni készülne belőlem,azonnal beugrott mindig a film.. :'D
Valamilyen termelésünk jobb a bal oldalon,így azt javasolták baloldalt feküdjek,oda nem szívesen fordult,mindig nagyon sokat mocorgott,de legalább tudtam,hogy minden rendben és ébren van.
3/3 anonim válasza:
kicsi a babád és sok a helye van mozogni,az az oldalad kényelmesn eki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!