Van akinek úgy helyezkedett a babája, hogy sohasem okozott fájdalmat a rugdosás?
Figyelt kérdés
Eddig csak panaszokat hallottam kismamáktól, hogy mennyire nyomja a baba, meg hogy a bordáját, veséjét, gyomrát rugdossa a baba. Ez törvényszerű hogy minél jobban közeledik a szülés ideje, annál fájdalmasabb lesz a mozgása a szűk hely miatt?
Én "még csak" a 30. hétben vagyok, de még sosem rúgott kellemetlenül, pedig néha nagyon beindul a buli :)
2019. szept. 19. 21:47
1/12 anonim válasza:
Nekem nem fájt sosem. Néha nyomta a hólyagomat, de nem fájt.
2/12 anonim válasza:
Nekem sose fájt. Kellemetlen volt, de nem fájt. Pedig 4500 grammal született a kis vasgyúró, gondolhatod, volt ereje...
3/12 anonim válasza:
Egyszer sem fájt. Maximum kellemetlen volt, néha beletaposott a hólyagomba és azonnal pisilni kellett, de ennyi.
4/12 anonim válasza:
Lányomnál nem fájt
Volt, hogy kellemetlen volt ahogy kinyomta magát, de nem rugott meg soha semmimet fàjdalmasan
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem fájt sosem, viszont jól látszódott. :-) így én nagyon szerettem, ha mocorgott.
6/12 anonim válasza:
Nekem a hármas ikreimmel se volt soha fájdalmas a rugdosás.
7/12 anonim válasza:
Sose fájt és kellemetlen sem volt. De sokat látványosan mozgott.
8/12 anonim válasza:
Nekem volt egy-két alkalom amikor fájt, de szerencsére ritkán, ha a köldökömnél sikerült eltalálnia, de ott azóta is fáj. Azon kívül nem fájt, pedig nagyon aktív volt.
9/12 anonim válasza:
Nekem a kislányom nagyon nyugis volt, sosem fájt, ha rúgott, vagy ficánkolt. Most a kisfiam egy kis Herkules, brutálisakat rúg, meg kinyomja magát... De imádom, csak néha megijjedek :)
10/12 anonim válasza:
Egyik gyerekkel sem fájt, sosem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!