Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatok napirendje.. Rengeteg...

Eenikő96 kérdése:

Magzatok napirendje.. Rengeteg helyen olvasom, hogy az “anyuka ismerje meg a magzat napirendjét”, de őszintén szólva nálunk ilyen nincs. Nálatok ki a helyzet?

Figyelt kérdés

30 hetes múltam, tegnap voltam orvosnál, minden rendben. Viszont az én kicsikémnek semmiféle napirendje nincs. Hol éjjel bulizik és nappal alszik végig szinte, hol fordítva. Nincs ez a kimondott napirendje. Jár hasonló cipőben más is? Kell emiatt aggódnom?

Vagy csak túl szó szerint vettem ezt a napirend dolgot?

2021. aug. 26. 15:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nàlam megvolt mind2 gyereknél fixen mikor voltak aktívak magzatként, később ugyanakkor keltek éjjel

( 3 éves a nagy, ha ébred éjjel még mindig 2-3 közt teszi, mint születése előtt)

2021. aug. 26. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

Nincs. Tök össze-vissza mocorog. Talán az este 9 körüli aktivitás, ami rendszeres, akkor altatom a nagyot, olyankor a kicsi a pocakban beindul. De az se mindig. Van, hogy egész éjjel bulizik, máskor reggelig észre se veszem, hogy ott van.

A naggyal is hasonlóan volt, és a születése után se vettem észre semmi összefüggést.

2021. aug. 26. 15:18
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Ugyan...
2021. aug. 26. 15:19
 4/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! 😊 úgy látom akkor ez a dolog is babafüggő (mint mondjuk minden) 🙂

És van olyan nap nektek is mikor lustibbak a pocaklakók?

2021. aug. 26. 15:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Persze. Főleg rossz idő esetén, én azt tapasztaltam
2021. aug. 26. 15:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Mi is a hőmérséklet ingadozással hozzuk összefüggésbe, de hát olyankor a frászt hozza rám😅
2021. aug. 26. 15:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
4 gyermekem van,egyedül azt figyeltem meg,hogy a hajnali pisilés után beindultak,és nem hagytak visszaaludni,ha akkor felkeltem,és kimentem.Emiatt sokszor próbáltam reggelig kibírni pisilés nélkül😂.Ezen kívül teljesen változó volt,hogy mikor voltak aktívabbak,mikor kevésbé
2021. aug. 26. 16:15
 8/17 anonim ***** válasza:
35%
nem lehet erre adni nem egyformák babák. forntokro valamelyik a pociban nem áll meg mozgásba,van amelyik nagyon belassul
2021. aug. 26. 16:21
 9/17 anonim ***** válasza:

4

Igen, volt ilyen..

Plusz a kicsi a szélre ès frontra érzékenyebb volt.

37 hetes terhes voltam, amikor mindenhonnan az folyt milyen szél van

Azt hittem megszülök..

Minden bajom volt, előtte nem.

Azóta is “hisztis” a szélben és frontra is.

Valószínű, hogy fáj a feje

2021. aug. 26. 16:27
 10/17 anonim ***** válasza:

2.babámmal a 35.héten járok.

Fiammal a fix, a hajnali 4 volt. De ugy a 30.hét után csak. Hajnali 4kor beindult a buli, mindig keltem rá.

Ezen kívül tök változó volt.

Most 2 és fél éves, 1x kel inni. Hajnali 4+/-fél óra..

Ja és a szél... ha szél volt, szétrúgott belül. A mai napig zizi aznap ha fúj.

Most a kiscsajnál a fix az este 10. Akkor van egy nagy tesi óra.

Ő meg pont az ellenkezője a bátyjának. Ha szél van, akkor halottnak tetteti magát 🤦‍♀️

Multkor 3 napig fújt, mar az ügyeletet is megjártam annyira nem mozgott.

2021. aug. 26. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!