Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond ha elmúlik a mellfájdalom...

Gond ha elmúlik a mellfájdalom nagyon korai terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Kistesót szeretnénk, mióta a kisfiúnk megszületett azóta megérzem mikor van peteérésem, szurkál olyankor a hasam. Bele vágtunk a nagy projectbe, persze nem csak megérzés de naptár segítségével is vágtunk bele. Már azelőtt elkezdett fájni a mellbimbóim, mielőtt a beágyazódás megtörtént volna, és a tejem is több lett, még mindig szoptatok. Mellem nem feszül, a kisfiamnál se feszült csak a bimbim volt nagyon érzékeny. Illetve alhasi szurkálódások voltak. Most hó végén kellene megjönnie kb 27-28-29 szóval még van pár nap a tesztelésig, de a bimbim már nem fáj annyira, sőt, utóbbi pár napban reggel semmi csak napközben érzékenyebb kicsit, de már jóval nem annyira mint azelőtt. Kicsit aggódok, hogy negatívat fogok tesztelni. Jart valaki így?

2021. aug. 25. 08:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es. Van már egy kisfiam, így nem újdonság a terhesség jelei, nála pontosan az nap mikor megkellett volna jönnie, már akkor fájt a mellem és alhasi szurkálódások voltak. Viszont van egy hírem. Nem vártam 30-ig, ma reggel teszteltem és halványan de rajta van a 2 csík. :) és a mellem se fáj, pedig a beágyazódás előtt fájt már és szurkált a hasam, előtte sose volt ilyen tehát nem a pms-t éreztem, tehát jól éreztem hogy valami alakul. Lehet hogy ez hihetetlen hogy ilyen korán is vannak tünetek, nekem is az volt, de még is létezik ilyen. 2 nap múlva csinálok még 1 tesztet, hátha erősebb lesz már a csík.
2021. aug. 28. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!