Hogy mondjuk el szüleimnek, férjem szüleinek hogy terhes vagyok?
Már megvolt az első ultrahang.
Apának hétvégén lesz a szülinapja. Arra gondoltunk hogy viszünk egy tábla csokit és egy borítékba berakjuk úgy a képet hogy ha kihúzza ne a képes felé lesz hanem a sima amire ráírjuk hogy: boldog szülinapot
Üdv: unokád
Ez az alkalom azért is jó mert tesóm is ott lesznek. Szerintetek ez így jó?
A férjem szüleinek nehezebb lesz . Csak úgy eléjük állni nehéz lesz mivel az izgalomtól el röhögjük magunkat. Szerintetek hogy kéne nekik elmondani?
Amúgy tervezett volt meg szerintem a korunk is jó szóval ettől nem félek
Én nem csicsáznám ennyire túl, főleg hogy még nagyon korai terhesség.
Köszöntsétek fel simán, aztán jelentsétek be a jó hírt, meg az ultrahang képet odaadhatjátok.
Sztem gáz, tenyleg mintha unokát kapna...
Egyébként en az összes ilyesmi ötletet giccs parádenak tartom.
2.gyerekünket várjuk, mind a 2t úgy jelentettük be, hogy csaladi összejövetel, nem szülinap, vagy ilyesmi, hogy elvegyük az ő ünnepét, azt szimplan közöltük bővül a család es ennyi...
Szerintem meg aranyos ötlet. Senki nem gondolja majd, hogy elveszik a nagypapa ,,nagy napját", nem 6 éves lesz a papa, hogy ezen kiakadjon. És a saját családomban látom, hogy az unoka a legnagyobb ajándék, biztos odáig lesz.
A másik nagyszülőknek meg csak simán mondjátok, hogy hoztatok egy kis apróságot, és lehetne egy uh kép ajándékzacskóban vagy ilyesmi.
7!
Nem mind3nkinek az unoka a legnagyobb ajándék és átlag ember szereti, ha van egy évben egy nap, ami az övé. A születésnapja legyen már az övé, ne egy embrióé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!