Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ecetes halat, másnéven ruszlit...

Ecetes halat, másnéven ruszlit lehet enni terhesen?

Figyelt kérdés
Tudom olyan sok kérdés van a mit ehetünk meggel kapcsolatban,van is válaszoló aki nem győzi hangoztatni,mindent lehet enni,csak mértékkel.De megláttam ma a boltban,és nagyon megkivántam.Nem mertem megvenni,az végül is nyers hal.Elbizonytalanodtam.
2008. dec. 10. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hmmm vki kizárólag azt kívánja olvastam h ez ilyen kedvenc mint a savanyú ubi...egyél csak jó sokat:)
2008. dec. 10. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
bátran eheted,Anyukám mindhárom terhességénél falta,annyira kívánta :)
2008. dec. 10. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha kívánod, persze. Én nem terhesen és terhesen is rosszul voltam tőle:)
2008. dec. 10. 15:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi,köszi,holnap venni fogok.:)
2008. dec. 10. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is nyugodtan eheted, nekem egy hét alatt 3 üveggel ment be:-)

Egyébként sok benne az omega 3 zsirsav,meg nem utosó sorban sok hasznos kaloriát viszel be anélkül,hogy hizlalna:-)

2008. dec. 10. 15:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Na ezt a kérdést már én is feltettem korábban de nem kaptam választ. Most végre megvehetem a hőn áhított ruszlimat. Amúgy az agy fejlődését is segíti. (olajos halat is egyetek, ha jól esik!)
2008. dec. 10. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!