11 hetes terhesen a macskából származó bolhacsípéstöl lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
Anyám teljesen leszarja az egészet. Konkrétan 34 bolhacsipést számoltam magamon,iszonyatosan viszketnek,és tegnap töltöttem a 11 hetet. Lehet baja a babának? Kell szűrővizsgálat? Rettegek,hogy valami fertőzést elkap,vagy ne adj isten súlyos fogyatékossága legyen emiatt. Anyámat egyáltalán nem érdekli. Szörnyen dühös vagyok.2021. aug. 23. 09:01
11/12 anonim válasza:
Te hány éves vagy? Kit érdekel anyukád mit szól? Ha nem ott laksz, de bármi miatt úgy érzed veszélyben vagy nála akkor menj haza és kész. Senkit sem érdekel az anyukád véleménye , nem neki kell komolyan vennie téged. Ha úgy gondolod menj el orvoshoz és kész, ne már az anyukád dolga legyen helyetted intézkedni, elvégre is gyereket vársz, nem vagy már kisgyerek
12/12 anonim válasza:
Nem lesz bajod, a babának sem, próbálj megegnyugodni. Anyukáddal meg közöld, hogy kezdje el rendbeszedni a macskákat, oltás, bolhátlanítás,féreg hajtás, meg a lakást is mentesítse az élősködőktől, addig nem mész oda, a babát meg végképp nem viszed el ha megszületett. Ő sem jöhet hozzátok, mert még oda is behurcol valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!