Enyhe barnázás okozhat gondot terhesség elején?
Figyelt kérdés
6 hetes és 3 napos terhes vagyok. Ma volt egy enyhe világos barna folyásom. Nagyon megijedtem, hogy mitől lehet. Csak hétfőn tudok nőgyógyászhoz menni. Valakinek volt már ilyen? Nagyon kell aggódnom?2021. aug. 20. 19:04
11/21 anonim válasza:
Nem hittem senmit, életem első terhessege volt és probaltam mindent megtenni hogy ne veszitsem el, ez tényleg nagy bűn!!
12/21 anonim válasza:
Azota újra terhes lettem, 5+2 ma és mindig félve nézem meg a wc papirt, nem szeretném őt is elvesziteni, de csak szeptember elején megyek ultrahangra
13/21 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon remélem, hogy hétfőig nem lesz nagyobb baj. Még most is barnázok kicsit. 😟
2021. aug. 21. 11:53
14/21 anonim válasza:
Ne várj hétfőig! Ilyenkor a progeszteron szó szerint életet menthet!
Menj be a legközelebbi kórház nőgyógyászati ambulanciájára, ott felirják.
15/21 anonim válasza:
14 en is ezt tettem anno erre itt lehurrogtak..
16/21 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt 3* az 1 trimeszterben. 3 éves már🙏
17/21 A kérdező kommentje:
Szia. Örülök, hogy nem lett semmi baj. 😊 Azóta nekem is elmúlt. Pihentem sokat. Remélem nem jelentkezik újra, de azért holnap megemlítem a dokinak.
2021. aug. 22. 18:40
18/21 anonim válasza:
Szia!Mit mondott tegnap az orvos?
19/21 A kérdező kommentje:
Szia. Említettem neki ezt a barnázást, csak annyit mondott, hogy őt már csak az érdekli, hogy most nincs. De ha görcsölnék vagy valami akkor szedjek magnéziumot.
2021. aug. 24. 14:32
20/21 anonim válasza:
Jo fejek.Az enyém sem mondott rá semmit.Végülis a lények,hogy minden rendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!