Enyhe barnázás okozhat gondot terhesség elején?
Figyelt kérdés
6 hetes és 3 napos terhes vagyok. Ma volt egy enyhe világos barna folyásom. Nagyon megijedtem, hogy mitől lehet. Csak hétfőn tudok nőgyógyászhoz menni. Valakinek volt már ilyen? Nagyon kell aggódnom?2021. aug. 20. 19:04
1/21 anonim válasza:
Szerintem addig is kimeld magad és szedj sok sok magneziumot
2/21 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen, a doki azt mondta, hogy nincs semmi baj, előfordul sokaknál.
3/21 anonim válasza:
Pihenj sokat addig is, magnézium, c vitamin.
4/21 anonim válasza:
Nekem volt 3× az 1.trimeszterben, mindenki azt mondta, normális.
5/21 anonim válasza:
Ên a lányommal is barnáztam ,véreztem is.Most 8 hetes vagyok,két hete barnázok.Van hogy egy két nap semmi,van hogy a papíron van.A bugyimon sosincs.7 hetesen voltam dokinál,mondtam neki,de még csak progeszteront sem írt.🤷Az a baj hogy ilyen korán nem tudnak mit tenni.Vagy vagy .Valakinek a vetélés kezdete,van akinek ártalmatlan.Ezzel hiába mész dokihoz,sajnos csak az idő tud válaazolni rá,hogy meg marad e a terhesség.De az tény hogy 10-8 nőnél előfordul.
6/21 anonim válasza:
Én is barnáztam 6-7 hetesen, magnéziumot, rutascorbint és progreszteront írt fel az orvosom, emellett sokat kellett pihennem. Azóta szerencsére nem volt gond.
12hkm
7/21 anonim válasza:
10.hétig ez volt. Aztán egyik napról a másikra megszűnt. Minden orvos azt mondta, hogy amíg nem friss vér és nem görcsöl, nincs baj.
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat.
2021. aug. 21. 07:46
9/21 anonim válasza:
En 5 hetesen barnaztam, sajnos elveteltem, pedig a barnazas eszlelese utan azonnal taxiba ültem és mentem a sürgősségire☹️
10/21 anonim válasza:
Utolso és mit hittél mit fognak csinálni?Erről beszéltem,nem tudják meg tartani,ha nem jol tapadt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!